به گزارش خبرنگار مهر، باقر باقرزاده عصر دوشنبه در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه در سرعین اظهار کرد: با تأمین زمین و رفع معارض سعی ما بر این است تا با برگزاری نشستهای نهایی، عقد قرارداد انجام شده و عملیات اجرایی پروژه شروع شود.
وی از تأمین زمین برای ساخت واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن برای گروههای نیازمند خبر داد و تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا ۱۴ هکتار زمین بر محدوده شهر سرعین افزوده شده تا امکان ساخت و ساز واحدهای مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن را در سرعین شاهد باشیم.
فرماندار شهرستان سرعین، سرعین را چهره شناخته شده صنعت گردشگری در سطح ملی و حتی بینالمللی برشمرد و گفت: سرمایهگذاریهای خوبی در سالهای گذشته در این شهر شامل مجموعه گردشگری مهرگان آلوارس انجام شده و تلاش بر این است تا این مسیر تحولآفرین در حوزه سرمایهگذاری ادامه پیدا کند.
باقرزاده افزود: با تلاش یکی از نمایندگان اردبیل، نیر، نمین و سرعین مقرر شده تا ۱۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت اصلی در بخش راه دسترسی تخصیص پیدا کند که امیدواریم با این منابع عملیات آسفالتریزی مسیر گردشگری سرعین، آلوارس را شاهد باشیم.
وی به محدودیت اعتبارات استانی و شهرستانی اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته مجموع اعتبارات شهرستان سرعین ۹ میلیارد بوده و امسال این رقم با افزایش سالانه به ۱۶ میلیارد تومان رسیده که یک رقم ناچیزی به شمار میرود و قطعاً با این ارقام نمیتوان کارهای خاص و منحصر به فردی را انجام داد.
باقرزاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ما نیز به خواسته و مطالبه به حق مردم احترام میگذاریم و تلاشمان بر این است تا به تناسب ظرفیتهای موجود شرایط گردشگری را در سرعین ارتقا دهیم.
وی از افزایش حضور گردشگران و مسافران در چهار ماهه اخیر خبر داد و اضافه کرد: برخلاف سالهای گذشته که در تعطیلات و ایام پایانی هفته مسافران و گردشگران زیادی وارد سرعین میشدند اما با بهبود شرایط کرونایی حضور گردشگران در تمام ایام هفته کاملاً محسوس است به طوری که در چهار ماه اخیر بیشترین حضور گردشگران را نسبت به سالهای گذشته در این شهر شاهد هستیم.
باقرزاده تلاش دولت سیزدهم را در مهار بیماری کرونا و شکلگیری یک فضای رقابتی در حوزه جذب گردشگران و توسعه مراکز اقامتی و تفریحات سالم را یادآور شد و بیان کرد: به رغم پایین بودن اعتبارات شهرستان، سعی ما بر این است تا راه دسترسی سرعین به بیلهدرق، ارجستان و سایر مسیرها را به نحوی بهسازی و مناسبسازی کنیم تا گردشگران با کمترین دغدغه در سرعین حاضر شوند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنار توجه جدی به زیرساختهای راه و تأمین سایر نیازمندیها، طرح هادی و بازنگری در این طرحها در شهر سرعین مورد توجه قرار گرفته و تلاش خواهیم کرد تا در مناطق روستایی نیز به تناسب توسعه شهرها تحولاتی را شاهد باشیم.
باقرزاده از آمادگی برای برگزاری جشنواره زمستانی گردشگری در سرعین خبر داد و تصریح کرد: با مهیا شدن امکانات، همراهی بخش خصوصی و فعالان صنعت گردشگری برگزاری جشنواره زمستانی را شاهد خواهیم بود.
وی گفت: تهیه مستندی جذاب از شهر سرعین با هدف معرفی قابلیتهای گردشگری این منطقه در دستور کار قرار گرفته و سعی ما بر این است تا شرایط مطلوب و مناسبی را در معرفی شهر سرعین به عنوان قطب گردشگری ایران شاهد باشیم.
فرماندار شهرستان سرعین از طراحی و آمادهسازی برای راهاندازی شهرک گردشگری در سرعین خبر داد و افزود: در این زمینه به زودی پروژه عظیم شهرک گردشگری سرعین کلنگزنی شده و فعالیتهای مناسبی را با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی شاهد خواهیم بود.
شرایط نامساعد راه دسترسی به آلوارس مهمترین دغدغه است
در ادامه محمدی، مدیرعامل مجموعه گردشگری آلوارس نیز ضمن انتقاد از جاده گردشگری آلوارس گفت: در حالی که قرار بود در فصل کاری امسال آسفالتریزی این مسیر انجام شود ولی تاکنون چنین اقدامی را از سوی راه و شهرسازی و راهداری شاهد نیستیم و مهمترین دغدغه ما شرایط نامساعد راه دسترسی به این مجموعه گردشگری است که امیدواریم بدون فوت وقت در کوتاهترین زمان راه دسترسی به این مجموعه گردشگری اصلاح و مورد مرمت و بهسازی قرار گیرد.
وی در مورد تحقق شعار «زمستان بیدار» افزود: تحقق این شعار مستلزم راهاندازی زیرساخت به ویژه در حوزه راه است که با این جاده ما حتی «تابستان بیدار» نیز نداریم چه برسد به «زمستان بیدار»!
محمدی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: باید راهدارخانه مستقل در این مسیر راهاندازی شود تا در فصل زمستان شاهد ارائه خدمات راهداری و بازگشایی مسیر باشیم تا مسافر و گردشگری که با هزینه سنگین در زمستان سفر میکند، کمتر دچار مشکلات و نارساییها شود.
مدیرعامل مجموعه گردشگری آلوارس با بیان اینکه یک ریال وام و تسهیلات بانکی نمیخواهیم بلکه خواسته ما حمایت همهجانبه مسئولان به ویژه در ایجاد زیرساختهای لازم گردشگری است، اضافه کرد: جالب است در سالهای اخیر مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان حتی یک بار نیز از این مجموعه دیدن نکرده و بازدیدی را از این مجموعه نداشته است.
وی همچنین با انتقاد از تولیدکنندگان سریال «ایران ۹۱» ادامه داد: به جای تبلیغ مکانهای گردشگری استان همسایه گیلان، بهتر است در این فیلم، سریال و مستند مکانهای گردشگری استان تبلیغ شود.
محمدی ادامه داد: تمام تلاش ما بر این است تا مسئولان استان بدون تبعیض به همه مجموعههای گردشگری نظارت دقیق و حمایت همهجانبه را انجام دهند تا ما شرایط مطلوبی را در ادامه فعالیتهای گردشگری و تفریحات سالم شاهد باشیم.
نظر شما