حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر، به مناسبت ۲۱ تیرماه سالروز قیام مردم در مسجد گوهرشاد در دفاع از حجاب و عفاف با اشاره به اهمیت حفظ حریم و حیا در ارتباطات اجتماعی اظهار کرد: حجاب و پوشش تنها مختص انسان نبوده و با نگاه به عالم هستی، در مییابیم که خداوند تمام موجودات را دارای پوشش و حفاظ آفریده و عریانی و برهنگی را عامل افول و سقوط برشمرده است.
وی افزود: حفظ حجاب و ملزم بودن به رعایت حیا و شئونات اخلاقی تنها مختص بانوان نیست بلکه مردان جامعه نیز باید در مراودات اجتماعی و نوع پوشش در جامعه، متانت و حیا را در نظر گرفته و از الگوهای نامتعارف که عموماً تولید کشورهای غربی برای ایجاد بیعفتی در جوامع اسلامی است، دوری کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل توجه به انسانیت در ارتباطات اجتماعی را مهم برشمرد و گفت: رفتار و نوع ارتباط مردم با یکدیگر در جامعه باید به گونهای باشد که انسانیت و ارزشهای والای انسانی مد نظر بوده و نگاه جنسیتی مطرح نباشد و این امر فقط با رعایت حیا و عفت بین مردان وزنان جامعه میسر است.
حجتالاسلام جعفرزاده به برنامههای فرهنگی هفته حجاب و عفاف در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در فرهنگ سازی حجاب و عفاف تمام نهادها و ادارات به میدان آمده و در این میان همت همگانی مردم حسینی و با فرهنگ اردبیل نیز در دفاع از حریم ارزشهای دینی و انسانی و پاسداشت حجاب و عفاف عامل مؤثری در فرهنگ سازی حجاب و عفاف در جامعه است.
وی با ابراز خرسندی از اقدام دولت در ابلاغ آئین نامه پوشش بانوان و آقایان در ادارات و اماکن عمومی به تمامی دستگاههای اجرایی و نهادهای دولتی، بر ضرورت عمل به مصوبات قانونی کشور در حفظ حجاب و عفاف تاکید کرد و گفت: در قانون جمهوری اسلامی ایران حفظ حجاب و عفاف به عنوان قانون مشخص شده و همچنان که در تمام امور کشور، رعایت قوانین باعث حفظ امنیت و سلامت اجتماعی میشود، رعایت حجاب و عفاف نیز جزو قوانین بوده و جمله «نه به حجاب اجباری» با هدف تشویش افکار عمومی در رسانههای معاند، هیچ جایی در فرهنگ ایرانی اسلامی ندارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تلاش برای ارتقای امنیت و نیز کاهش آسیبهای اجتماعی را وظیفه همگانی عنوان کرد و گفت: جهاد تبیین در مسئله حجاب و عفاف ضرورت مهم فرهنگی بوده و فرهنگ سازی حجاب در جامعه با محوریت ائمه جمعه، ادارات و نیز دختران و زنان جامعه با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، در اولویت برنامههای فرهنگی هفته حجاب و عفاف قرار گرفته و با استفاده از ظرفیت مساجد، هیئتهای مذهبی، مدارس و ادارات به روشنگری و بصیرت افزایی در حوزه حجاب و عفاف میپردازیم.
حجت الاسلام جعفرزاده در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری نشست فرهنگی نقش مرجعیت اردبیل در قیام گوهرشاد اشاره کرد و گفت: در سالروز قیام گوهرشاد، نشست فرهنگی نقش مرجعیت اردبیل در گرامی داشت مرحوم آیت الله سید یونس اردبیلی و مرحوم آیت الله علمی از عالمان دینی مکتب حسینی اردبیل که در قیام گوهرشاد نقش مؤثری داشته و به دفاع از حریم حجاب و عفاف برخواستند، برگزار میشود که عموم علاقمندان میتوانند روز سه شنبه ۲۱ تیر ساعت ۱۰ صبح در این نشست در محل سالن خطایی بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی، شرکت کنند.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل به اجتماع بزرگ بانوان در صیانت از حجاب و عفاف و حریم خانواده در محل پارک ملت اردبیل اشاره کرد و گفت: در سراسر استان اردبیل اجتماع مردمی در دفاع از حجاب و عفاف و حریم خانواده برگزار میشود که مهمترین شعار این اجتماع اعتراض به بد حجابی و انزار از رواج بیحیایی در جامعه است.
وی برگزاری «جشنواره وقارلی قیزلار» را از دیگر برنامههای هفته حجاب و عفاف عنوان کرد و گفت: این جشنواره به صورت استانی در تمام شهرستانها با محوریت تبلیغات اسلامی و با هدف ایجاد لشگر سایبر در دفاع از حریم عفاف و حجاب با نقش آفرینی بانوان در قالب دلنوشته و حرف آورد با انتشار پیامهای اخلاقی با محتوای حجاب و عفاف در فضای مجازی برگزار و از برگزیدگان و صاحبان آثار برتر در روز ۲۳ تیرماه در فرهنگسرای بانوان اردبیل تجلیل خواهد شد.
حجت الاسلام جعفرزاده گفت: برگزاری مراسم «پیاده روی دختران آفتاب» در پارک جنگلی مشگینشهر، مجتمع گردشگری شورابیل اردبیل و دیگر شهرستانهای استان، اجرای پویش خاطره نویسی از دوران منحوس کشف حجاب، برگزاری نشستهای علمی با حضور اساتید دانشگاه و متخصصین حوزه حجاب و عفاف در تمام مناطق استان اعم از مؤسسات و مراکز قرآنی، هیئتهای مذهبی، تشکلهای دینی و اماکن عمومی با هدف حفظ هویت و اصالت فرهنگی و دینی جامعه اسلامی برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، برنامههای فرهنگی در گرامی داشت هفته حجاب و عفاف از ۲۱ تیر ماه آغاز و تا ۲۷ تیرماه ۱۴۰۱ در استان اردبیل برگزار میشود.
نظر شما