به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، حامد طالبی با بیان این مطلب در نشست با مدیرکل و معاون محیط زیست طبیعی این اداره کل افزود: به سبب بزرگ بودن مناطق و سهولت پایش و مدیریت، پایش های الکترونیک در دستور کار قرار دارد.
طالبی افزود: حفاظت از حیات وحش و ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری، کار ویژه سازمان حفاظت محیط زیست و بسیار حساس است.
علیرضا نجیمی، مشاور معاونت طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست نیز تهیه طرح احیای زیستگاه میش مرغ در دشت اسدآباد توسط محیط زیست استان همدان را خواستار شد و گفت: تکمیل و توسعه بانک اطلاعاتی سامانه جامع محیط زیست در حوزه معاونت محیط زیست طبیعی، مورد درخواست است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با تشریح وضعیت محیط زیست استان بیان کرد: استان همدان دارای ۶ منطقه حفاظت شده با وسعت ۶۲ هزار و ۳۵۱ هکتار است که حدود ۳ درصد از مساحت استان را در بر میگیرد.
سیده مریم محمدی با بیان اینکه طرح ارتقای مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در استان تهیه و به شورای عالی محیط زیست ارسال شده است بیان کرد: ثبت غار سراب به عنوان اثر طبیعی ملی، ۴ قله کوهستان الوند به عنوان منطقه حفاظت شده، خانگرمز به عنوان پناهگاه حیات وحش و تالاب آق گل به عنوان پناهگاه حیات وحش از طرحهای پیشنهادی این اداره کل است که اقدامات آنها در استان انجام شده و منتظر رأی نهایی شورای عالی محیط زیست هستیم.
محمدی با بیان اینکه منطقه شکار ممنوع گرین نیز قابلیت ارتقا دارد، اظهار کرد: در راستای ارتقای مناطق انتظار داریم نیروی انسانی و تجهیزات مورد انتظار در اختیار حفاظت محیط زیست استان قرار گیرد.
در این جلسه در خصوص موارد متعدد حوزه محیط زیست طبیعی استان همدان از جمله تعارضات انسان و جانوران، احیای زیستگاه گونه میش مرغ در استان، تغییرات اقلیم، صنایع و معادن مستقر در مناطق حفاظت شده و… بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما