فرهاد سعدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن دعوت از سرمایه گذاران برای راه اندازی واحدهای اقتصادی در این شهرستان اظهار کرد: این شهرستان از ظرفیتهای فراوان در بخشهای مختلف در سطح استان فارس بهره مند است که با حمایت اصولی ازسرمایه گذاران زمینه اشتغال بخش زیادی از جوانان فراهم شده و بازده بسیار خوبی برای صاحبان سرمایه خواهد داشت.
وی افزود: یکشنبههای هر هفته از ساعت ۱۷ تا ۲۰، میز سرمایه گذاری اقتصادی در فرمانداری این شهرستان برگزار میشود تا ضمن شناسایی و دعوت از سرمایه گذاران زمینه سرمایه گذاری این افراد فراهم شود.
فرماندار ویژه داراب با تاکید بر اینکه سیاست دولت سیزدهم رفع موانع پیش روی اشتغال و تلاش جهادی برای کمکردن دغدغه معیشت مردم بوده است، تاکید کرد: اشتغال و تولید محورهای اصلی سیاستهای دولت است.
سعدی خاطرنشان کرد: در جریان بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی، مشکلات آنان احصاءو با آسیب شناسی و جمع بندی مشکلات مطرح شده، برای رفع آن چاره اندیشی میشود.
رئیس شورای اشتغال شهرستان داراب سرکشی از واحدهای تولیدی و مناطق مختلف شهرستان را تأثیر گذار دانست و تصریح کرد: باپشت میز نشینی و درهای بسته مشکلات مردم حل نمیشود.
سعدی رونق اشتغال در داراب را در گروی مشارکت سرمایه گذاران در طرحهای اقتصادی بزرگ عنوان کرد و گفت: شهرستان داراب پنجمین شهرستان بزرگ و پر جمعیت فارس است که باید برای رونق تولید و به حرکت در آمدن چرخ اقتصاد آن تلاشی جهادی صورت بگیرد.
به عقیده فرماندار ویژه داراب، باید با نگاه ویژه به ظرفیتهای این شهرستان در صورت نیاز مشکلات در سطح ملی پیگیری شود.
وی به ظرفیتهای سرمایه گذاری داراب در حوزه صنایع تبدیلی گریزی زد و خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی و باغی شهرستان داراب با تولید انواع مرکبات، انجیر، بادام، گل محمدی و انار، دارنده مقام دوم فارس در تولید مرکبات، مقام سوم تولید انجیر استان و در تولید بادام دیم با برداشت ۸۰۰۰ تن از این محصول ۲۵ درصد از کل تولید بادام استان فارس را به خود اختصاص داده است.
فرماندار ویژه داراب با ذکر این نکته که این شهرستان بزرگترین دشت گل محمدی دیم جهان را داراست، ابراز کرد: در این حوزه نیز از نظر سطح و تولید مقام اول کشور به داراب تعلق دارد.
او بر لزوم مشارکت سرمایه گذاران در طرحهای اقتصادی این شهرستان تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه همه ساله ۳۵ هزار هکتار از اراضی داراب به زیر کشت محصولات زراعی میرود، راه اندازی صنایع مرتبط با غلات نظیر کارخانجات تولید بیسکویت و ماکارونی توجیه اقتصادی خوبی دارد.
سعدی همچنین از تولیدات ذرت و پنبه به عنوان محصولات مهم در این شهرستان نام برد و اذعانکرد: کشت ذرت این شهرستان پتانسیل بسیار خوبی برای راه اندازی کارخانجات روغن گیری و محصول پنبه با کیفیت داراب ظرفیت بسیار مناسبی برای احداث کارخانجات ریسندگی در این شهرستان دارد.
فرماندار ویژه داراب استفاده از ظرفیتهای بالقوه این شهرستان را تنها راه برون رفت از مشکلات بیکاری جوانان قلمداد کرد و افزود: داراب با ظرفیتهای بی نظیر در حوزه گردشگری نیازمند مطالعه جدی برای استفاده اصولی در این صنعت است.
وی صنعت گردشگری و توریسم را یکی از پر درآمدترین حوزههای سرمایه گذاری در کشورها عنوان کرد و افزود: تنگه رغز داراب بعنوان زیباترین دره آبی کشور، آبشار فدامی با زیبایی خارق العاده و شرایط منحصر به فرد و همچنین وجود اماکن تفریحی و تاریخی و مذهبی همچون دارابگرد، مسجد سنگی، مسجد جامع، چشمه گلابی، خرتنگ، کاسه تراشان و چندین جاذبه گردشگری دیگر میتواند در رونق اقتصادی این شهرستان مثمر ثمر بوده و فرصتی استثنایی برای سرمایه گذاران علاقه مند در این حوزه باشد.
فرماندار ویژه داراب در خاتمه معادن این شهرستان بویژه معدن مس را نیز را از جمله فرصتهای بسیار عالی برای سرمایه گذاری دانست.
شهرستان داراب با جمعیت ۲۱۰ هزار نفر در ۲۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
نظر شما