۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۷

در جلسه ستاد کرونا دانشگاه مطرح شد:

اعمال پروتکل های جدید کرونایی در دانشگاه علوم توانبخشی

اعمال پروتکل های جدید کرونایی در دانشگاه علوم توانبخشی

پروتکل های جدید در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعمال و ارزیابی وضعیت واکسیناسیون دانشجویان و واکسیناسیون خانوادگی کارکنان مراکز درمانی پیگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، جلسه ستاد کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی همزمان با پیک هفتم کرونا، بمنظور بررسی وضعیت دانشگاه و مراکز درمانی وابسته و تصمیم گیری برای حفظ شرایط دانشگاهیان، با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، مدیران دانشگاه برگزار شد.

دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جلسه ستاد کرونا گفت: بررسی آمارهای ابتلا و مرگ و میر در کشور نشان می دهد، وضعیت کرونا رو به وخامت است و شرایط به گونه ای است که خیلی ها حساسیتی نسبت به تزریق واکسن دوز سوم و چهارم ندارند، در صورتی که تزریق دوز سوم بمنزله واکسینه شدن تلقی می شود.

وی افزود: ما به عنوان مسئولان دانشگاه باید ضوابط خاص تعریف کنیم و با توجه به شروع ترم تابستان و حضور حدود ۲۰۰ دانشجو در خوابگاه، باید برای چگونگی و کیفیت حضور دانشجویان در کارورزی ها و اماکن دیگر و بررسی حضور دانشجویان برای کارورزی در شهرهای خودشان با تأمل معاونت آموزشی، تصمیماتی اتخاذ کنیم.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ارزیابی وضعیت واکسیناسیون دانشجویان، تدوین و اجرای پروتکل های ویژه دانشگاه و واکسیناسیون دوز سوم را از دیگر موارد مهم این جلسه دانست.

وی گفت: برای حفظ سلامتی خانواده دانشگاه اعم از دانشجویان، کارکنان و اساتید، تزریق واکسن برای افرادی که شش ماه از آخرین دوز تزریق واکسن گذشته، واکسیناسیون خانوادگی کارکنان مراکز درمانی، راه اندازی دستگاه PCR در بیمارستان توانبخشی رفیده با مشارکت و تلاش معاونت توسعه و معاونت درمان تا آخر مرداد ماه، پیگیری شود.

خانکه با توجه به نظر روسای مراکز درمانی و با توجه به اینکه خدمات توانبخشی، پروتکل زمانبری دارد، افزود: باید در بخش ورودی مراکز درمانی، برای مراجعان و بیماران و کل دانشجویان از رپید تست (تست سریع کرونا) استفاده شود.

دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به شیوع سویه های جدید کرونا، احتمال همه گیری، لزوم بررسی شرایط موجود و وجود نیروی تخصصی توانمند کلینیکی و آزمایشگاهی، گفت: راه اندازی دستگاه پی سی آر با این شرایط، مقدور است.

وی گفت: با مراقبت هایی در حوزه دانشجویی نظیر اعمال پروتکل های بهداشتی و در صورت نیاز، واکسیناسیون مرحله سوم و لغو برخی تسهیلات نظیر خوابگاه در مواجه با افرادی که پروتکل ها را اجرا نکنند، می توانیم اعمال مدیریت در راستای سلامتی دانشجویان داشته باشیم.

کد خبر 5542787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha