۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱

مدیرکل فنی و حرفه‌ای بوشهر مطرح کرد؛

توانمندسازی نیروی انسانی در استان بوشهر با هدف کاهش نرخ بیکاری

توانمندسازی نیروی انسانی در استان بوشهر با هدف کاهش نرخ بیکاری

گناوه- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهرگفت: آموزش فنی حرفه‌ای استان بوشهر در راستای کاهش نرخ بیکاری اقدام به توانمندسازی نیروی انسانی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی ظهر دوشنبه در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های بانوان کارآموز مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آموزش فنی حرفه‌ای استان بوشهر در راستای کاهش نرخ بیکاری اقدام به توانمندسازی نیروی انسانی کرده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر افزود: در همین راستا به مناسبت هفته ملی مهارت و با هدف ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه، نمایشگاه‌هایی برای ارائه محصولات تولید شده توسط کارآموزان آموزش دیده در مراکز فنی حرفه‌ای استان بوشهر برپا شده است.

وی گفت: در شهرستان گناوه نیز نمایشگاهی از تولیداتی کارآموزان مرکز فنی حرفه‌ای شهرستان که در این مراکز آموزش دیده و توانمند شده‌اند برپا شده است و محصولات آنها در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود جوانان و نوجوانان و همه کسانی که قصد دارند برای آینده خود برنامه ریزی اقتصادی انجام دهند و شغل ایجاد کنند با بازدید از این نمایشگاه‌ها با نحوه ارائه آموزش‌ها در مراکز فنی حرفه‌ای آشنا شوند و با بازدید از این توانمندی‌ها به سمت این مراکز تشویق شوند.

دراهکی تصریح کرد: امیدواریم با آموزش‌های کارآفرینی و بازاریابی که در مراکز فنی حرفه‌ای ارائه می‌شود با توانمندسازی نیروی انسانی اقتصاد خانواده‌ها را تأمین و بیکاری را در سطح جامعه کاهش دهیم.

توانمندسازی نیروی انسانی در استان بوشهر با هدف کاهش نرخ بیکاری

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر با اشاره به نحوه حمایت و پرداخت تسهیلات به کارآموزان مراکز فنی حرفه‌ای گفت: کارآموزانی که در مراکز فنی حرفه‌ای آموزش‌های لازم را دیده باشند پس از قبولی در آزمون‌های عملی و کتبی و دریافت گواهینامه پایان دوره که ارزش بین المللی نیز دارد، به کارگروه اشتغال یا بانک‌هایی مانند صندوق کارآفرین امید معرفی می‌شوند.

وی اضافه کار: کارآموزان متناسب با نوع شغل و طرحی که ارائه می‌دهند در صورتی که قصد راه اندازی کسب و کار را داشته باشند تسهیلات لازم برای خرید تجهیزات، امکانات و مواد مصرفی و سرمایه در گردش در اختیار آنها قرار می‌گیرد تا بتوانند به راحتی با راه اندازی کسب و کار اقتصاد خود، شهرستان و استان را متحول کنند.

دراهکی با اشاره به میزان سقف این تسهیلات گفت: تسهیلات پرداختی در مشاغل خانگی به هر نفر تا سقف ۵۰ میلیون تومان است و اگر فردی به صورت پشتیبان باشد می‌تواند با تجمیع این افراد به ازای هر نفر ۱۰۰ میلیون تسهیلات از کارگروه اشتغال استان دریافت کند.

وی بیان کرد: افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار متناسب با مجوزهای دریافتی از جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، میراث فرهنگی و دستگاه‌های دیگر را داشته باشند با همکاری آن دستگاه‌ها و متناسب با اینکه این نوع کسب و کار در روستا یا شهر باشد از محل تسهیلات مناطق روستایی یا فراگیر ملی در حوزه شهری بدون سقف وام دریافت می‌کند.

کد خبر 5547067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha