به گزارش خبرگزاری مهر، علی عباسی با اشاره به غرق شدن ۳۹ نفر طی دو ماه اخیر در استان افزود: از موارد ذکر شده ۳۶ نفر مرد و ما بقی زن و ۷۹ درصد از غرق شدگان هم غیر بومی گزارش شده است.
وی شنا در خارج از طرحهای دریا بدون در نظر گرفتن عمق و وسعت آن، عدم آشنایی با فن شنا، عدم آگاهی از تفاوت شنا از دریا و استخر از دلایل بروز حادثه برای گردشگران دانست و گفت: محمود آباد با هفت نفر، نوشهر و رامسر هر کدام با شش نفر و شهرستان ساری با یک فوتی به ترتیب بیشترین و کمترین غرقی را داشتند.
عباسی افزود: بیشترین غرق شدگی در تیرماه با ۲۹ نفر و کمترین آن در خرداد با هشت نفر و دو روز اول مرداد هم ۲ نفر گزارش شده است.
این مقام اجرایی استان خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش مراکز پزشکی قانونی استان، سنین ۲۱ تا ۳۰ سال با ۱۶ نفر بیشترین و سنین بالای ۶۱ سال با یک نفر کمترین فوتی ثبت شده است.
عضو شورای قضائی استان افزود: با توجه به اینکه بیشتر غرقشدگان از قشر جوان، غیربومی و مسافر هستند، به نظر میرسد اطلاعرسانی و فرهنگسازی درباره نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسئولان استانی به تنهایی چاره ساز نیست.
نظر شما