۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۴

استاندار تهران:

۳۸ شهرک صنعتی خصوصی در استان تهران ایجاد می‌شود

۳۸ شهرک صنعتی خصوصی در استان تهران ایجاد می‌شود

استاندار تهران از تبدیل لکه‌های صنعتی بدون ساماندهی به ۳۸ شهرک صنعتی قانونی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری استاندار تهران در همایش تقدیر از کارآفرینان برتر استان تهران با اشاره به اینکه کارآفرینی مهمترین فرآیندی است که باید در دولت از آن حمایت کنیم، گفت: مهمترین حلقه تولید سرمایه انسانی زبده، نخبه و انقلابی است. ما هیچ کمبودی در استان تهران برای تولید نداریم و مزایایی چون بازار بزرگ مصرف، سرمایه‌های نقدی و غیرنقدی، کریدورهای حمل و نقلی متعدد و دسترسی به بازارهای مختلف، همجواری با استان‌های پرجمعیت و نهایتاً جامعه فعال کارگری را داریم.

وی افزود: باید مسیر تولید را هموار کنیم. موانع را از پیش راه تولید کننده برداریم. از این رو به دنبال اصلاح قوانین و حذف آئین نامه‌های دست و پا گیر هستیم که بخشی از آنها انجام شده است.

منصوری به اصلی ترین گره محدودیت تولید در تهران که همان منع ایجاد واحد تولیدی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران بود و در سال ۱۳۴۶ مصوب شده بود، در این دولت با یک کار جهادی اصلاح و ظرف کمتر از شش ماه آئین نامه جدید ابلاغ شد.

استاندار تهران با تأکید بر اینکه آئین نامه جدید به نفع محیط زیست است، تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات دیگر ساماندهی لکه‌های صنعتی بود که ۱۳ هزار واحد صنعتی غیرساماندهی شده داشتیم. در این دولت ۳۸ لکه صنعتی را به شهرک صنعتی خصوصی تبدیل کردیم. همچنین معادن شن و ماسه غیرقانونی را قانونی کرده و شهرستان فیروزکوه از محدودیت ایجاد واحد صنعتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری حذف شد.

منصوری با اشاره به کمک‌های استانداری تهران به تولید کنندگان که بعضاً منجر به افزایش اشتغال بین ۳۰۰ تا هزار نفر برای واحدهای صنعتی مختلف شد، تأکید کرد: یک مجموعه صنعتی در ملارد هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای تولید سرمایه گذاری کرده بود اما به دلیل بدهی ۱۲۰ میلیارد تومانی به یک بانک اجازه فعالیت نداشت که به دستور رئیس جمهور ۲۵۰ میلیارد تومان وام دریافت کرد که هم کسری بدهی این تولید کننده و هم به ایجاد سرمایه در گردش تولید منجر شد و چندصد تن در این واحد صنعتی مشغول به کار شدند.

وی به ایجاد آرامش در بازار تهران اشاره و خاطرنشان کرد: طرح بزرگ اصلاح اقتصادی کشور در تهران با آرامش کامل انجام شد. در حالی که دشمنان به آن چشم دوخته بودند و طمع توطئه داشتند اما با همکاری جامعه کارگری و کارفرمایی با کمترین تنش این طرح انجام شد. هرچند مشکلاتی برای برخی تولید کننده ها به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه ایجاد شد اما توانستیم آن را به سرانجام برسانیم و بخشی از جراحی اقتصادی دولت عملیاتی شد. بخش دیگر هم در ادامه نهایی می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه برخی تولید کنندگان می‌گفتند جراحی اقتصادی زود بود، ادامه داد: ما چاره‌ای جز آزادسازی یارانه‌ها نداشتیم. امسال باید ۶۰۰ هزار میلیارد تومان در صورت تدام روند قبلی یارانه می‌دادیم. دولت چنین پولی را نداشت و راهی جز چاپ پول باقی نمی‌ماند که خط قرمز دولت است. در دولت آقای رئیسی یک ریال پول بدون پشتوانه چاپ نشد. لذا سختی‌های کمبود منابع را به جان خریدیم اما زیر بار چاپ پول بدون پشتوانه نرفتیم.

وی افزود: در همه جای دنیا یارانه می‌دهند اما در کشور ما یارانه داده می‌شد که در هیچ جا سابقه نداشت. یا باید به تولید کننده یا به مصرف کننده نهایی یارانه داد اما به روش گذشته به دلال یارانه داده می‌شد که در دولت سیزدهم این روند اصلاح شد. در بسیاری از شهرهای استان تهران مشکل بیکاری نداریم و واحدهای تولیدی با کمبود کارگر روبرو هستند.

کد خبر 5547576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha