۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶

مطالبات مردم همدان از دولت-۲

پروژه‌های نیمه تمام بهداشت و درمان همدان چشم انتظار اعتبار

پروژه‌های نیمه تمام بهداشت و درمان همدان چشم انتظار اعتبار

همدان- استان همدان در دل خود پروژه‌های نیمه تمام بسیاری در حوزه بهداشت و درمان دارد که چشم انتظار ورود رییس جمهور به موضوع و تزریق اعتبار هستند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بیمارستان اکباتان همدان دارای ۶ طبقه با اسکلت بتنی و دارای ۲۷۱ تخت با مساحت زیربنا به متراژ ۲۹ هزار متر مربع است و در محل بیمارستان اکباتان قدیم ساخته می‌شود.

اسفندماه ۹۷ بود که نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در بازدید از بیمارستان اکباتان مطرح کرد «بیمارستان اکباتان در سال ۸۷ کلنگ‌زنی شده و بعد از چند سالی توقف از دو سال پیش دوباره فعال است و اگر پیمانکار توان انجام کار را داشته باشد، تا پایان دهه فجر سال آینده بهره‌برداری شود.»

حمیدرضا حاجی‌بابایی با بیان اینکه تاکنون ۶۰ میلیارد تومان در پروژه بیمارستان اکباتان هزینه شده است، خاطرنشان کرد: به‌علت تحریم و گرانی‌های سال‌های اخیر این پروژه هم‌اکنون نیازمند ۸۰ میلیارد تومان است تا تکمیل شود.

بیمارستان اکباتان همدان با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از سال ۱۳۸۸ تخریب و بیمارستان اکباتان جدید در دست ساخت است. روندی که همچنان ادامه دارد و تزریق‌های قطره چکانی موجب شد که از سال ۸۷ تاکنون یعنی پس از گذشت ۱۴ سال نیمه تمامی را بر پیشانی خود دارد.

پروژه دیگر در این حوزه، مرکز جامع سرطان غرب کشور است که که تیرماه ۱۴۰۰ توسط استاندار سابق همدان درحالی افتتاح شد که نیمه تمام بود! به نوعی که زمستان همان سال، نماینده مردم همدان از متوقف شدن پروژه مرکز جامع سرطان همدان خبر داد و بنا بر ادعای یکی از کارکنان پروژه مرکز جامع سرطان همدان، عملیات اجرایی این پروژه بزرگ با وجود افتتاح فاز نخست آن متوقف و با همه کارگران و کارکنان بخش عمرانی و اجرایی آن تسویه حساب شده است.

پروژه‌های نیمه تمام بهداشت و درمان همدان چشم انتظار اعتبار

چندی پیش نیز صحبت از خروج بنیاد فرشچیان از این پروژه عنوان شد.

پروژه‌های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان‌های همدان نیز حال و روز خوشی ندارند؛ بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن نیازمند اعتبار است. شهرستانی که این روزها با کمبود بهورز، پرستار، متخصص در حوزه‌های رادیولوژی و غیره روبرو و این بیمارستان می‌تواند زخم بر جای مانده بر مردم این شهرستان و مراجعه مداوم آنها به شهرهای دیگر را درمان کند.

بیمارستان قائم (عج) شهرستان تویسرکان نیزاگرچه بعد از چند سال افتتاح شد؛ اما همچنان با کمبود تجهیزات و متخصصین روبرو است. به نوعی که بیماران با هزینه‌های شخصی بیمار به بیمارستان‌های شهرستان همدان منتقل می‌شوند. این وضعیت در شهرستان نهاوند نیز وجود دارد، به نوعی که برای ویزیت دکتر ارتوپد یا چشم پزشک مردم این شهرستان باید به دیگر استان‌ها یا شهرستان ملایر مراجعه کنند.

شهرستان درگزین اگرچه دو سال است که به خیل شهرستان‌های همدان پیوسته اما در حال حاضر چشم انتظار یک بیمارستان است.

رئیس جمهور در سی امین سفر استانی خود فردا در حالی به همدان سفر می‌کند، که تمامی پروژه‌های بهداشت و درمان نیمه تمام روی دست استان مانده و چشم انتظار تزریق اعتبارات هستند. روندی که در شرایط شیوع ویروس کرونا نیز بیش از پیش اهمیت آن در شهرستان‌های این استان احساس شد.

کد خبر 5548533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha