به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا انصاری بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت روز ملی مهارت و کارآفرینی، گفت: در زمینه همکاری و تحقق شعار سال ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان، تفاهمنامهای با پارک علم و فناوری و کانون خلاقیت و شکوفایی منعقد شد که فرصت خوبی برای کارآموزان است را ایجاد کردیم.
وی اظهار کرد: در چهار ماهه اول سال، یک میلیون و ۲۰۰ ساعت آموزش دیدهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان گفت: ۱۴ مرکز آموزشی، ۱۳ مرکز شهرستانهای مختلف، ۳۵ مرکز جوار بین کارگاهی، تعداد کارگاهها در مراکز ثابت ۱۱۴ وجود دارد.
انصاری تاکید کرد: امسال حداقل در ۲۰۰ حرفه آموزشی در بخش دولتی و غیردولتی به علاقهمندان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه امروزه تقاضا به سمت تعمیرات، الکترونیک، هوش مصنوعی و رباتیک میرود، افزود: نباید از مشاغل سنتی به خصوص ملیله و مس غافل شویم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان ابراز داشت: با توجه به نیازها و محدودیتهای مالی که داریم سعی کردیم کارگاهها را تجهیز کنیم.
انصاری بیان داشت: ایجاد کارگاه تخصصی که با توجه به نوسان قیمت در حال تکمیل هستیم و سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه آموزشها نباید مدرکگرا باشد و تبدیل به دانشگاه شود، گفت: اکنون دانشگاهها رشتههای مختلف چندین سال است که تولید میکند اما فنی و حرفهای عرضهمحور و تقاضامحور است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان ادامه داد: طبق رهگیری مشاغل دانشآموختگان، حداقل اشتغال آنها در بازار کار ۴۰ درصد مستقیم وارد بازار کار میشوند و در حال حاضر ۱۰۰ نفر در صف انتظار آموزش تعمیرات تبلت و موبایل هستند.
انصاری با بیان اینکه رسانهها باید در زنده نگه داشتن مشاغل استان «ملیله و مس» تلاش کنند، افزود: تنها نامگذاری شهر به نام شهر جهانی ملیله کافی نیست.
وی ادامه داد: آموزش رشتهها صنایع دستی و مشاغل قدیمی و سنتی به عنوان یکی از مهمترین برنامههای فنی و حرفهای مطرح است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان، به برگزاری مسابقات چاقو در ماههای آینده اشاره کرد و ابراز داشت: اکنون ۶ هزار و۵۰۰ شغل شناسایی و استانداردسازی شده است.
نظر شما