به گزارش خبرنگار مهر، امروز دوشنبه داریوش شاهون وند دادستان عمومی و انقلاب خرم آباد به همراه علی سبزواری معاون فرهنگی و روابط عمومی دادگستری لرستان و کارشناسان دادستانی خرم آباد، از شرکت ماشین سازی خرم آباد بازدید کردند.
این بازدید در راستای پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی لرستان و رصد روند اقدام دستگاههای اجرایی و بانکها در حل مسائل واحدهای صنعتی انجام گرفت.
دادستان خرم آباد در قالب این بازدید در جریان روند کار در بخشهای مختلف کارخانه ماشین سازی قرار گرفت و سپس ضمن احصاء مشکلات توسعه فعالیتهای تولیدی این واحد صنعتی؛ نسبت به پیگیری و رفع این مشکلات قول مساعد داد.
پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی لرستان
داریوش شاهون وند دادستان عمومی و انقلاب خرم آباد در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امروز بازدید میدانی از شرکت ماشین سازی خرم آباد در راستای منویات ریاست قوه قضائیه و خاصه در جهت اشتغالزایی و رفع موانع کار شرکتهای تولیدی داشتیم، اظهار داشت: در این بازدید از زوایای مختلف مشکلات حقوقی، اجرایی و … کارخانه ماشین سازی لرستان را بررسی کردیم.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی مجموعاً مشکلاتی را از حیث اینکه برخی بانکها تعهدات قانونی خود را در قبال آن عمل نکرده اند یا تعامل بیشتری باید اعمال کنند داشت؛ تصریح کرد: مسئولان کارخانه در این بازدید خواسنار تعامل بیشتر و وحدت و همکاری بیشتر بانکها برای پیشبرد امور شدند.
دادستان عمومی و انقلاب خرم آباد با تاکید بر اینکه مشکل بعدی مجموعه ماشین سازی با شهرداران به ویژه شهرداری منطقه ۳ در خصوص نوع عوارض و میزان عوارض، صدور پروانه و … بود، افزود: مشکل دیگر نیز مسیر دسترسی آسانتر و جابه جایی پرسنل و حمل و نقل آسان به ویژه جابه جایی درب ورودی برای رفاه حال اهالی منطقه بود.
حمایت دستگاه قضا از تولید و اشتغالزایی
شاهون وند یادآور شد: مجموعههای راه و شهرسازی، راهداری و مسئولان اجرایی باید در جهت رفع مشکلات این واحد تولیدی ورود کنند.
وی با بیان اینکه مصوب کردیم شرکت ماشین سازی تا آخر هفته مشکلات خود را مکتوب ارسال کنند و در هفته آتی در جهت رفع این مشکلات تشکیل جلساتی با مسئولان ذی ربط خواهیم داشت؛ خاطرنشان کرد: ما در دستگاه قضا رفع موانع تولید و حمایت به معنای واقعی از تولید کنندگان را در رأس اقدامات خود قرار داده ایم.
دادستان عمومی و انقلاب خرم آباد اظهار امیدواری کرد که با این اقدامات روز به روز شاهد ارتقای این شرکت و شرکتهایی که به حد مطلوب تولید نرسیده اند، باشیم.
براساس این گزارش، کمک به رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در استان کمتر توسعه یافته لرستان، در واقع رونق فعالیتهای اقتصادی و اشتغالزایی برای جوانان تحصیل کرده اما بیکار این استان است.
راه اندازی و احیای مجدد چندین کارخانه راکد لرستان و رفع مشکلات واحدهای فعال در راستای ارتقای ظرفیت تولید و ایجاد خطوط جدید تولید، در استان لرستان بیش از هر استان دیگری ضرورت دارد؛ موضوعی که در دستور کار مجموعه دستگاه قضائی لرستان به ویژه دادستان مرکز لرستان قرار گرفته است.
نظر شما