پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۰:۴۶

امام جمعه یزد:

میراث فرهنگی با مالکان در بافت تاریخی یزد همکاری کند

میراث فرهنگی با مالکان در بافت تاریخی یزد همکاری کند

یزد- امام جمعه یزد گفت: بخش‌های آسیب دیده در بافت تاریخی عمدتا مربوط به خانه های بدون سکنه است و میراث فرهنگی باید با مالکان در زمینه مرمت، بازسازی و استحکام بخشی خانه‌ها همکاری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در جلسه‌ای با نماینده ویژه میراث فرهنگی کشور و مدیران و مسئولان میراث فرهنگی استان یزد با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداری از بافت تاریخی در شرایط بحرانی اظهار کرد: تدبیراتی توسط استانداری، شهرداری و میراث فرهگی استان باید اندیشیده شود تا در وقوع بحران بافت تاریخی و ابنیه تاریخی دچار مشکل نشوند.

وی افزود: بخش‌های آسیب دیده در بافت تاریخی عمدتاً مرتبط با خانه‌های بدون سکنه بوده و میراث فرهنگی باید با مالکان در راستای مرمت، بازسازی و مستحکم سازی خانه‌ها همکاری‌های لازم را داشته باشد.

امام جمعه یزد با اشاره به حضور گردشگران خارجی در ایام محرم در شهر یزد، تصریح کرد: راهنمای گردشگران باید افرادی داری علم و باتجربه باشند تا در این ایام اصل واقعه عاشورا، اهمیت ایام محرم و جایگاه اماکن مذهبی را به خوبی برای این گردشگران تشریح کنند.

ناصری عنوان کرد: حفظ حریم خانواده و همسایه در معماری ایران به خصوص شهرهای کویری به خوبی دیده می‌شود و راهنمای گردشگران باید بتوانند این موارد را با شفافیت به افراد خارجی انتقال داده و آداب، منش، اخلاق و رفتار مردم یزد را به خوبی توضیح دهند.

وی خواستار تبلیغات سالم دین و نظام در ایام محرم شد و گفت: باید قدر این ایام را بدانیم و به خوبی بتوانیم چهره واقعی اسلام و کشور را به دنیا معرفی کنیم.

ت لاش برای بازگشت آرامش به زندگی مردم

نماینده ویژه میراث فرهنگی کشور با اشاره به سیل اخیر در استان و شهر یزد اظهار کرد: تصاویر غم انگیز پخش شده از حزن و اندوه مردم یزد در مورد ویرانی‌های به بار آمده یک روی سکه است و روی دیگر سکه، تصاویر زیبای کمک و همدلی مردم در راستای تسهیل شرایط، با یکدیگر است.

وی افزود: حضور اساتید و دانشجویان در بافت تاریخی برای مرمت و بازسازی خانه‌ها و بناهای آسیب دیده از دیگر تصاویر زیبای ثبت شده در شرایط سخت و بحرانی است.

نماینده ویژه میراث فرهنگی کشور علاوه بر قدردانی از مسئولان و مردم یزد، تصریح کرد: دستورات تأکیدی از سوی رئیس جمهور، وزیر کشور و وزیر میراث فرهنگی کشور در زمینه خسارت‌های وارد شده به یزد داده شده و امید است هر چه سریع‌تر آسایش و آرامش به زندگی مردم استان بازگردد.

کد خبر 5553608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha