به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی قریشی یزدی صبح چهارشنبه همزمان با دهه امر به معروف و نهی از منکر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شعار دهه امسال (ملت حسینی، مطالبه آگاهانه، تبیین مجاهدانه) است و هشتگ های رسانهای مردم مطالبه گر و همه مسئولیم فعال شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کاشمر بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر دو مقوله ایست که نظارت همگانی مردم بر یکدیگر و بر دولت را در پی داشته و ضامن سلامت جامعه است.
وی با تأکید بر اینکه ستاد، برخورد قانونی با مسئولینی که به مردم پاسخگو نیستند در اولویت فعالیتهای خود قرار داده است، افزود: فعالیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر مختص یک موضوع خاص نیست و گستره زیادی دارد و آسیبهای اجتماعی همچون طلاق، تکدی گری و غیره و حوزههایی مانند محیط زیست و پیگیری دغدغهها و اعتراضات مردمی از برخورد نامناسب مسئولین ادارات و نهادهای مختلف اعم از دولتی و غیر دولتی را در چارچوب قانون پیگیری میکند.
قریشی یزدی با اشاره به اینکه دو مقوله امر به معروف و نهی از منکر نیاز به آموزش دارد و بدون مهارت و آگاهی نمیتوان در این مسیر گامی برداشت؛ تصریح کرد: دین مبین اسلام بر نظارت همگانی تأکید دارد و به این مهم سفارش کرده تا مردم نسبت به هم بی تفاوت نباشند و در اصل هشتم قانون اساسی هم به این نظارت همگانی اشاره شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کاشمر اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه و قوام دین میشود و این موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که در بین تمام سفارشات اخلاقی و اعتقادی اسلام تنها مقوله امر به معروف و نهی از منکر باعث قوام دین معرفی شده است.
وی افزود: در آخرین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کاشمر در محل سالن جلسات زیارتگاه آیت الله شهید مدس (ره) برگزار شد؛ مباحث متعددی از جمله ساماندهی و برخورد با معتادان متجاهر، حل معضل متکدیان متجاهر، قیمت اجاره مسکن و چندین مورد دیگر از آسیبهای اجتماعی مورد بحث قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد.
قریشی یزدی بیان کرد: امید داریم با همکاری اصحاب رسانه نگرش آحاد جامعه نسبت به ستاد امر به معروف و نهی از منکر تغییر کند و تصور نکنند که فعالیت این ستاد مختص یک حوزه است بلکه ما در حوزههای مختلف مربوط به جامعه در کنار مردم هستیم.
نظر شما