حجتالاسلام نورعلی دیلم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به اعتقاد بزرگان ما قیام امام حسین (ع) دو روی سکه دارد، یک روی آن مشکلات و اشک و آه بوده که بسیار ارزشمند است و باید شور حسینی داشته باشیم که زمینه جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و هیئات مذهبی شود.
رئیس مرکز اسلامی گلستان، گریه کردنها در رثای حسین (ع) را فریادی بر علیه ظالم و دفاع از مظلوم دانست و افزود: روی دیگر سکه موضوع خوبیها و پیامهای حادثه عاشورا است که امام حسین (ع) هم در عمل و هم در گفتار نشان داد.
وی ادامه داد: ما موظف هستیم، سخنرانیهای امام و نامههایی که برای افراد مختلف و سران قبایل از مدینه به مکه و از مکه به کربلا نوشتند را کنکانش کنیم و از آنها به عنوان پیام عاشورا بهره بگیریم که زمینه سعادت دنیا و آخرت ما را فراهم میکند.
دیلم تصریح کرد: قیام عاشورا نمایشگاه بزرگ، متنوع و ارزشمندی است که امام حسین (ع) رقم زده و همه افراد میتوانند مراجعه کرده و از این نمایشگاه بازدید و پیامهای زندگی خود را دریافت کنند.
رئیس مرکز اسلامی گلستان اضافه کرد: اگر ما محرم و عاشورا را پشت سر بگذاریم اما از پیامهای عاشورا درس نگیریم و در زندگی ما تحول ایجاد نشود بهره کمی از عزاداریها بردهایم.
وی بیان کرد: امام حسین (ع) در وصیت خود فرمود «من برای احیای سنت جدم قیام کردم» و در نامه خود به مردم بصره نوشت «من شما را به سنت پیامبر (ص) دعوت میکنم.»
دیلم ادامه داد: در زمان یزید، اصل دین در حال از بین رفتن بود و وی حتی به رعایت ظواهر دین هم پایبند نبود و امام حسین (ع) در شرایطی که اصل دین در حال از بین رفتن بود، قیام کرد.
وی افزود: طبق گفته عالم مصری بشریت مدیون دو هجرت است، هجرت اول هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه و هجرت دوم، هجرت امام حسین (ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا که در واقع حضرت محمد (ص) دین اسلام را ایجاد کرد اما امام حسین (ع) با قیام خود عامل بقا و دوام آن شد.
رئیس مرکز اسلامی گلستان تاکید کرد: اگر امام حسین (ع) و قیام کربلا نبود امروز اثری از انسانیت و دینداری واقعی نبود.
نظر شما