به گزارش خبرنگار مهر، مدتی قبل بود که محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر از مذاکره مثبت خود با شهردار تهران درباره تئاتر شهر خبر داد و نوشت: «امروز در مصاحبه با خبرنگاران در هیئت دولت به تفاهم نامه مشترک در حال تهیه با شهردار تهران اشاره کردم که هر دو نهاد مصمم به رفع مشکلات تئاتر شهر و دیگر زیرساختهای نمایشی شهر تهران هستیم. انشاالله به زودی شاهد نتایج مثبت آن خواهیم بود».
علیرضا زاکانی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر و در خصوص مذاکرات صورتگرفته در خصوص بهسازی اطراف تئاتر شهر گفت: با وزارت ارشاد در خصوص تعهدات دو طرف به تفاهم رسیدیم و فقط لازم است زمانی بین شهرداری و وزارت ارشاد برای امضای این تفاهم نامه مشخص کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که شهرداری چه تعهداتی را در تفاهم با وزارت ارشاد پذیرفته است، گفت: تا وقتی که در خصوص همه موضوعات به تفاهم نرسیم و در جلسهای با مسئولان وزارت ارشاد در خصوص تعهدات دو طرف به توافق کامل نرسیدیم؛ نمیتوان از تعهدات شهرداری سخن گفت.
در همین راستا، علیرضا نادعلی در گفتگو با خبرنگار مهر از تشکیل کمیتهای در خصوص تئاتر شهر خبر داد و گفت: اخیراً در خصوص موضوع تئاتر شهر جلسهای برگزار شد و کمیتهای در این خصوص تشکیل شد و طرحهایی که تاکنون مطرح شده مورد آسیبشناسی قرار گرفت.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که چهارراه ولیعصر پرترددترین چهارراه کشور و از طرف دیگر نقطه بسیار استراتژیکی از لحاظ فرهنگی محسوب میشود و سالهای سال است که تنفس فرهنگی در تهران بهخصوص از بعد هنری در این نقطه اتفاق میافتد و به همین ترتیب دارای حساسیتهای خاص خود است.
وی با بیان اینکه لکههای آسیبهای اجتماعی که اطراف تئاتر شهر را گرفته نیاز به رسیدگی دارد، اظهار کرد: بر همین اساس کار را از ۱۰ ماه قبل شروع کردیم اما چون مدیریت تئاتر شهر و مدیریتها در وزارت ارشاد در حال تغییر بود و طرحهایی که روی میز گذاشته میشد شاید به تعبیری طرحهای راضیکنندهای نبود، صبوری کردیم و فضا به یک ثباتی رسید.
نادعلی با اشاره به اینکه رایزنیهایی از سوی وزیر ارشاد و شهردار تهران در خصوص تئاتر شهر انجام شد، اظهار کرد: چندین اقدام در این کمیته در نظر گرفته شده که غیر از کمک دستگاهها با یک دیگر قابل انجام و اثربخش نیست.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه سازه تئاتر شهر یک بنای میراث فرهنگی محسوب میشود، اذعان کرد: حتماً ضرورت دارد حریم آن بدون ایجاد حصارکشی و دیوارکشی حفظ شود تا از برخی از آسیبهایی که اطراف دیوار تئاتر شهر همچون آتشسوزی وجود دارد، جلوگیری شود.
وی برگزاری رویدادهای شبانه روزی فرهنگی را یکی از دستورکارهای موجود در خصوص موضوع تئاترشهر عنوان کرد و گفت: در این خصوص مقرر شد تا هم مجموعههای مرتبط با وزارت ارشاد و تئاتر شهر و هم مجموعههای فرهنگی و هنری شهرداری رویدادهای فرهنگی متناسبی را برگزار کنند.
نادعلی در ادامه از افزایش حفاظت نسبت به تئاتر شهر با همکاری پلیس و تقویت حراست تئاتر شهر خبر داد و گفت: تمام سعی بر این است تا فضای بوستان دانشجو را از فضایی آفتزده و آسیبدیده خارج و تبدیل به یک فضای پاک و قابل استفاده کنیم و با نگاه آسیبشناسانه و بدون افراط و تفریط این فضا، به یک فضای خوب و متناسب با تئاتر شهر تبدیل شود که احساس امنیت، آرامش و لذت را به شهروندان منتقل میکند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران همچنین از ساماندهی دستفروشان اطراف تئاتر شهر و بوستان دانشجو خبر داد و گفت: مقرر شد تا شهرداری منطقه ۱۱ نسبت به ساماندهی حداکثری دستفروشانی که اطراف تئاتر شهر قرار دارند، اقدام کند.
نظر شما