پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۲

پلوسی:

چین اجازه منزوی کردن تایوان را نخواهد داشت

چین اجازه منزوی کردن تایوان را نخواهد داشت

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه تنش زایی در منطقه شرق آسیا، اظهاراتی را علیه دولت چین عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اقدامات جنجالی و تنش آفرینی های اخیر خود در منطقه شرق آسیا را با ادعاهای تازه علیه دولت چین تکمیل کرد.

«نانسی پلوسی» امروز سه شنبه در مصاحبه ای با شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز» مدعی شد واشنگتن اجازه نخواهد داد چین به انزوای تایوان دست بزند.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که سفر اخیرش به تایوان آورده ای جز تشدید تنش ها و بی ثباتی در این منطقه نداشته، در تشریح ابعاد سفر خود مدعی شد چین اجازه نخواهد داشت تایوان را منزوی کند.

در همین راستا «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین نیز گفت که چین جایی برای نیروهای جدایی طلب تایوان نخواهد گذاشت. زیرا اتحاد مجدد تایوان با امری اجتناب ناپذیر است. این مقام چین تمامی تلاش های آمریکا برای استفاده از تایوان برای مهار چین را محکوم به شکست توصیف کرد.

پکن، تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و سفر پلوسی را نقض فاحش سیاست «چین واحد» توصیف و علاوه بر اعمال تحریم‌های تجاری علیه تایوان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و خانواده وی را تحریم کرده است.

کد خبر 5559495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha