به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله محمدی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه میزان اهدای خون بین بانوان در استان پایین است، اظهار داشت: در تلاش هستیم تا میزان اهدای خون بار اولیها در استان افزایش یابد.
وی تغییر حوزههای خون گیری در روستاها و دیگر مناطق را از جمله برنامهها برای افزایش اهدای خون بیان کرد و گفت: در حال حاضر ذخیره اهدای خون به هشت تا ۱۰ روز رسیده است و علاوه براین ۱۱ پایگاه ثابت و سیار اهدای خون در استان فعالیت میکنند.
وی با اظهار اینکه مازندران استانی گردشگری بوده و شمار بیماران تالاسمی در آن بالاست، افزود: با این حال در زمینه فرآوردههای خونی وابسته به هیچ استانی نیستیم و امسال حدود هزار واحد خونی به استانهای دیگر ارسال شده است.
محمدی با اشاره وجود ۱۴ هزار بیمار نیازمند دریافت مستمر خون در استان از مردم و خیران خواست تا همکاری بیشتری با انتقال خون داشته باشند، گفت: خرید هر دستگاه اتوبوس سیار اهدای خون ۱۰ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد و برای تأمین آن نیازمند به مشارکت مردم و خیران هستیم.
مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به اهمیت اهدای خون برای نجات جان انسانها خواستار مشارکت مردم برای ارتقای وضعیت در استان شد.
نظر شما