به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، این سازمان توانایی فیس بوک برای ردیابی اخبار جعلی مربوط به انتخابات را با ثبت ۱۰ آگهی سنجید.
۵ مورد از این آگهی ها شامل اخبار جعلی درباره انتخابات بودند. به عنوان مثال در برخی از آنها تاریخ و روش های رای دهی در انتخابات اشتباه ذکر شده بود. ۵ آگهی دیگر برای بی اعتبار کردن فرایند انتخابات برزیل از جمله سیستم رای گیری الکترونیک کشور منتشر شده بود. فیس بوک از میان ۱۰ آگهی فقط یک مورد را رد کرد اما بعدا بدون انجام هیچ اقدامی از سوی «گلوبال ویتنس» آن را تایید کرد.
در آگهی ها علاوه بر محتوای جعلی، موارد هشدار آمیز دیگری نیز ذکر شده بود. به عنوان مثال این سازمان غیرانتفاعی از حساب کاربری تایید نشده برای ثبت آگهی ها در فرایند «احراز هویت تبلیغات» استفاده کرده بود. گلوبال ویتنس در این باره می گوید: فرایند مذکور یک اقدام ایمنی از سوی متا است تا از تداخل در انتخابات جلوگیری کند، اما به آسانی توانستیم آن را دور بزنیم.
علاوه بر آن این سازمان بدون استفاده از وی پی ان یا سیستم های پرداخت محلی برای مخفی کردن هویت خود، آگهی هایی از لندن و نایروبی نیز ثبت کرد.
جان لوید مشاور ارشد گلوبال ویتنس در این باره می گوید: آنچه از نتایج تحقیقات مشخص شده حاکی از آن است که قابلیت های بازبینی محتوای این پلتفرم و سیستم های یکپارچگی آن که برای کاهش ریسک در بازه های انتخابات به کار می گیرد، کارآمد نیست.
نظر شما