به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، هفتاد و پنجمین نشست شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای کشور با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر رضامراد صحرایی، رئیس دانشگاه فرهنگیان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عسکر دیرباز، رئیس دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، حجت الاسلام مهدی فاطمی پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد و ... برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر کلانتری با اشاره به مصوبه هفتاد و چهارمین جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای کشور در خصوص اصلاح و ارتقاء ساختار قرآنی دستگاههای عضو شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها، گزارشی از پیگیریها و اقدامات انجام شده در این خصوص ارائه کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر لزوم اجرای مصوبه مذکور مبنی بر ایجاد مرکز قرآن و عترت در وزارت علوم و ارتقاء سطح سازمانی این فعالیتها به "مرکز مستقل ستادی"، بزرگترین علت عدم ایجاد ساختار مذکور را محدودیتهای ایجاد شده توسط سازمان اداری و استخدامی برای اعمال تغییرات در ساختار وزارت علوم دانست.
وی افزود: سختگیریهای سازمان اداری و استخدامی در موضوع تغییر ساختار، عرصه را برای اینگونه اصلاحات بسته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن تاکید بر همراهی وزیر علوم و نظر مساعد وی بر ارتقاء جایگاه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآنی در وزارت علوم پیشنهاد داد این موضوع از طریق مکاتبه با رئیس جمهور و اخذ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری شود.
کلانتری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت و برشمردن مراحل مختلف اجرای این رویداد ملی گفت: اگرچه جشنواره قرآن و عترت در حال حاضر پرمخاطبترین جشنواره دانشگاهی محسوب میشود ولی باید از ظرفیتهای فوقالعادهای که در اختیار داریم در راستای جذب بیشتر دانشجویان با سلایق مختلف بهرهمند شویم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: داوریهای این دوره از جشنواره توسط داوران ممتاز سطح یک کشوری و با نظارت سازمان اوقاف و امور خیریه انجام شد و در نهایت دانشجویان دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب بیشترین رتبهها را به خود اختصاص دادند و حائز مقام اول تا سوم شدند.
وی گفت: در این دوره تلاش شد از همه ظرفیتهای موجود در شهر مقدس قم به خصوص آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران، به نحو مطلوب بهرهبرداری شود تا خاطره خوشی در ذهن دانشجویان قرآنی به یادگار بماند. البته علیرغم تلاشهای شبانهروزی انجام شده، به علت برگزاری حضوری جشنواره پس از دو سال وقفه و همچنین شرایط پیشبینی نشده در زمان برگزاری جشنواره، برخی مشکلات و ناهماهنگیها گریز ناپذیر بود که با سعه صدر شرکت کنندگان این دوره از جشنواره، پشت سر گذاشته شد.
در ادامه این نشست توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان میزبان سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد و حکم میزبانی سی وهفتمین دوره جشنواره به ریاست دانشگاه فرهنگیان اعطا شد.
نظر شما