۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۸

در نشست شورای فرهنگ عمومی انجام شد؛

بررسی سند کارگروه فرهنگی اجتماعی جهادتبیین در چهارمحال و بختیاری

بررسی سند کارگروه فرهنگی اجتماعی جهادتبیین در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- سند کارگروه فرهنگی اجتماعی جهاد تبیین در چهارمحال و بختیاری در نشست شورای فرهنگ عمومی استان ارائه و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، چهارمین نشست شورای فرهنک عمومی چهارمحال و بختیاری در سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین برگزار شد.

چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی سال جاری با دستور کارهایی بررسی مطالبات مردم از شورای فرهنگ عمومی، ارائه سند کارگروه فرهنگی، اجتماعی جهاد تبیین و ارائه طرح اوقات فراغت تابستان دانش‌آموزان با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

پیام احمدی دبیر شورا و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در چهارمین نشست شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با اعلام اخبار فرهنگی ماه جاری بر اهمیت حوزه فرهنگ و انجام کار فرهنگی عمیق تاکید کرد.

احمدرضا بسیج از اساتید دانشگاه هم در این جلسه سند تدوین شده در خصوص جهاد تبیین را ارائه داد و هر یک از اعضا نظراتی از قبیل در نظر گرفتن زمان‌بندی دقیق برای اجرای سند، فراگیرتر شدن بندهای سند، توضیح بیشتر و جامع‌تر از سند به دستگاه‌ها، افرادی که قرار است ذیل این سند فعالیت کنند و … را بیان کردند.

وی در ادامه در پاسخ به نظرات مطرح شده گفت: محتوا و جامعه هدف جهاد تبیین موجود است اما حلقه مفقوده اتصال اطلاعات به جامعه هدف در کشور است.

علی‌محمد اکبری، فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص این سند، گفت: اگر کلیات سند مورد تایید اعضای شورا است سند کارگروه فرهنگی، اجتماعی جهاد تبیین در این جلسه تصویب شود و جزئیات مطرح شده در ادامه تبیین و یا اصلاح شود.

حجت‌الاسلام عابدین کاظمی‌نیا دبیر جبهه فرهنگی نیروهای انقلاب چهارمحال و بختیاری هم در این خصوص اظهار داشت: باید دقت کنیم که مسئله ما در جهاد تبیین چیست؟ موضوعات مطرح شده در این سند همه دستورات مقام معظم رهبری است اما باید مشخص شود که مسئله و چالش اصلی ما در حوزه جهاد تبیین چیست؟

وی افزود: در جلسات گفت‌وگو شاید بتوان جوانان را از نظر عاطفی قانع کرد اما نمی‌توان ذهنیت افراد را تغییر داد که این امر نیازمند طرح منسجم و برنامه عملیاتی دقیق است و آنچه باید در این سند مورد توجه قرار گیرد نوع اجرا و برنامه عملیاتی آن است.

رئیس سازمان بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری هم اظهار داشت: اگر محتوای آماده شده از طریق تلویزیون یا فضای مجازی به مخاطبین برسد نیز ممکن است برخی از مخاطبان آن را دریافت نکنند لذا برای فراگیر شدن انتقال پیام به مخاطب باید از روش چهره به چهره استفاده کرد.

وی ادامه داد: هر اداره و دستگاهی برای حل مشکل کارکنان خود به قرارگاه جهاد تبیین مراجعه و محتوای مناسب با مشکل مطرح شده در دستگاه خود را از قرارگاه دریافت کند.

کد خبر 5566380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha