به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی پنجشنبه شب در جلسه شورای اداری استان که با حضور مدیران استان برگزار شد، اظهار داشت: در سفر رئیس جمهور به هرمزگان ۲۲ توافق نامه با دستگاههای مختلف اجرایی منعقد شد که محصول آن ۱۶۳ طرح و پروژه عمرانی و اقتصادی بود.
وی افزود: اعتباری بالغ بر ۲۲ هزار میلیارد تومان در بازه زمانی ۴ ساله برای این طرحها پیشبینی شده که ۳ هزار و ۱۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی پرداخت شده و بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان طرح اقتصادی به بانکهای عامل معرفی شده است.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: به طور کلی از ۱۶۳ طرح مصوب سفر رئیس جمهور به هرمزگان ۱۹ طرح به طور کامل اجرایی شده، ۹۰ طرح در دست اجرا و ۴۶ پروژه در دست پیگیری بوده و ۸ طرح و مصوبه نیز هنوز عملیاتی نشده که مسائل آنها با حضور استاندار پیگیری شد و برای اجرای آن در مرکز کشور تصمیم گیری میشود.
وی تصریح کرد: با اجرای مصوبات سفر رییس جمهور به هرمزگان در بخش بهداشت و درمان، زیرساختهای راه، تامین منابع آب، احداث خطوط فاضلاب و تسویه خانههای فاضلاب، در بخش کشاورزی چه حوزه گلخانه و چه در شیلات و تامین نیازها و رساندن هرمزگان به شاخصهای ملی سلامت شاهد رونق و شکوفایی در هرمزگان خواهیم بود.
مرتضوی گفت: تصمیمات دولت در هرمزگان توسعه محور و اشتغال محور بوده و با نگاه ایجاد تعادل و توازن در استان و رفع فقر و بیکاری به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: برای به پایان رساندن بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومانی تخصیص خواهد یافت تا شاهد بهبود سرانه تخت بیمارستانی هرمزگان به نسبت کشور باشیم.
معاون اجرایی دولت با تمجید از عملکرد استاندار هرمزگان اظهار داشت: استاندار هرمزگان برنامه تحولی بسیار مناسبی برای این استان در نظر دارد که میتواند سبب شکوفایی استان شود.
مهدی دوستی استاندار هرمزگان نیز در این جلسه به تشریح طرح پیمان، سند سرمایه گذاری و کیف سرمایه گذاری استان پرداخت و گفت: در این سند در دو حوزه پیشرفت استان شامل ۷ کلان راهبرد و حوزه مردم شامل ۶ کلان راهبرد طرحهای بسیار خوبی مصوب و اجرایی شده است.
وی افزود: در حوزه مردم راهبرد اصلی توانمند سازی مردم و فراهم سازی امکانات دولتی معطل به نفع مردم است که در این زمینه در حوزه مردمی سازی امکانات دولتی از جمله در بخش ورزش، بهداشت و درمان و ماشین آلات دولتی کارهای مهمی انجام گرفته است.
دوستی گفت: در حوزه پیشرفت نیز به دنبال سیاست گذاری بر روی مواد خام و و زنجیرههای پایین دست صنایع بزرگ هستیم که در همین راستا احداث شهرکهای بزرگی همچون ابرشهر نساجی، شهر شیشه و شهر فولاد در دستورکار قرار دارد و در کنار اینها به دنبال ایجاد پارکهای پتروپالایشی و کارخانجات مختلف هستیم.
وی ادامه داد: در حوزه صادرات و شیلات استان رشد بسیار خوبی در سال گذشته داشته، از سوی دیگر در طرح نهضت ملی مسکن استان هرمزگان سهمیه سال نخست را ۹۰ درصد پوشش داده است.
استاندار هرمزگان گفت: در دولت سیزدهم در استان هرمزگان تاکنون ۱۶ تعاونی مسکن مهر که بلاتکلیف بودند تعیین تکلیف شدند، در حوزه منازل مسکونی روستایی نیز خوشبختانه تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی بیمه شدهاند.
وی با تاکید بر رشد ۲.۶ درصدی شاخصهای اقتصادی هرمزگان و رشد دو برابری استان به نسبت چشم انداز ملی تعیین شده گفت: در حال حاضر به دنبال یک رقمی کردن نرخ بیکاری در هرمزگان هستیم و در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده و رتبه دوم کشوری در حوزه ایجاد اشتغال را به خود اختصاص دادهایم.
دوستی گفت: مباحث آبرسانی، آموزش و راهسازی اولویتهای دیگر ما در استان هستند که توانستهایم در یک سال اخیر اقدامات خوبی در این زمینه انجام دهیم.
وی بخش شیلات را یکی از مهمترین بخشها برای توسعه اشتغال نام برد و تاکید کرد: در صورت اصلاح قوانین در سطح کشور میتوان اشتغال قابل توجهی برای مردم هرمزگان در این زمینه ایجاد کرد.
نظر شما