به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح جمعه در بازدید نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان جنوب کشور از دورههای مهارت آموزی اتباع در مرکز آموزش فنی و حرفه ای بوشهر اظهار داشت: بر اساس رصد انجام شده بیش از ۸۰ درصد مهارت آموزان اتباع خارجی جذب بازار کار شده یا در حوزه مشاغل خانگی مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه مهاجرین افغان دوره مهارتی جوشکاری را برای ورود به بازار کار و خودکفایی شغلی در این مرکز فرا میگیرند تصریح کرد: هدف اصلی از اجرای این پروژه ارتقای سطح مهارتها و دانش فنی و حرفهای پناهندگان است تا از این طریق سطح خوداتکایی و معیشت آنان بهبود یابد.
دراهکی با بیان اینکه بیش از ۱۰ حرفه مهارتی به مهارت آموزان اتباع خارجی در استان بوشهر ارائه میشود، افزود: حضور اتباع خارجی در همه دورههای آموزش مهارتی باعث توانمندسازی جامعه هدف بیشتری میشود و تنوع شغلی برای آنها ایجاد میکند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با بیان اینکه آموزشهای مهارتی رایگان به مهاجران افغانستانی ساکن در استان ارائه میشود، اضافه کرد: این دورهها سبب میشود تا پناهندگان در زمان بازگشت به کشور مبدأ از مهارتها و دانش لازم برای یافتن شغل مناسب و کارآفرینی برخوردار بوده و در بازسازی و توسعه کشورشان مؤثر واقع شوند و با دریافت گواهینامه مهارت برای اشتغال در دیگر کشورها با مشکلی مواجه نشوند.
نظر شما