حجت الاسلام نورعلی دیلم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای نزدیک کردن جوانان به فرهنگ عاشورایی باید شیوه تبلیغ را هر ساله عوض کرده و از شیوههای نوین برای تبلیغ دین اسلام و قیام امام حسین (ع) استفاده کنیم.
رئیس مرکز اسلامی گلستان افزود: زمانی که انسان کارش به کودکان میافتد باید با زبان کودکانه با آنها صحبت کند و اصولاً در مراجعه با افراد مختلف باید با زبان خودشان با آنها گفتگو کنیم.
دیلم اضافه کرد: باید از بستر رمان، داستان کوتاه، نقاشی، پادکست و نرم افزارهای بروز برای تبلیغ محرم و ایام عاشورا بهره ببریم.
وی با بیان اینکه نیاز جامعه امروز بر گسترش مسئله اخلاقیات است، افزود: اخلاقیات و مسائل اجتماعی را باید از دل حادثه عاشورا و اتفاقات واقعی که رخ داده برای کودکان بیان کنیم.
رئیس مرکز اسلامی گلستان تصریح کرد: باید این مسأله برای کودکان ما تبیین شود که وقایع جانسوز کربلا به این دلیل اتفاق افتاد که مسلمانان امام زمان خود را تنها گذاشتند و به آنها بیاموزیم که در زندگی همواره به یاد امام زمان (عج) باشند.
دیلم با اشاره به ادب سخن گفتن امام حسین (ع) با فرزندان و اصحاب خود و ادب صحبت کردن فرزندان وی با امام (ع)، گفت: عباراتی که در کلام امام و فرزندان بود باید برای فرزندانمان گفته شود تا به این وسیله اهمیت احرام به والدین به را بخوبی فرا بگیرند.
وی بیان کرد: عاقبت بخیری امر مهمی است که باید اهمیت آن را برای کودکان خود تشریح کنیم و به آنها بیاموزیم که در زندگی همواره به دنبال عاقبت بخیری باشند.
دیلم ادامه داد: کسانی که در عاشورا شکمهایشان از لقمه حرام پر شده بود و حقالناس بر گردنشان بود حرف حق بر آنها اثر نکرد و عاقبت بخیر نشدند.
وی وفای به عهد، ولایت مداری، راستگوئی، احترام به والدین و اهمیت نماز اول وقت را نمونههایی از درسهای بزرگ عاشورا و محرم برای فرزندان ما برشمرد.
رئیس مرکز اسلامی گلستان محرم را نمایشگاه بزرگ اخلاقیات دانست که امام حسین (ع) برای ما به یادگار گذاشته است و افزود: باید با شیوههای نوین درسهای عاشورایی برای فرزندان بیان شود تا همواره پیرو راستین برای امام و اهل بیت باشند.
نظر شما