به گزارش خبرنگار مهر، جلال آفاقی شامگاه یکشنبه در دیدار مدیران ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل اظهار کرد: شعب ویژه در حوزههای قضائی سطح استان اردبیل برای حمایت از آمران به معروف و با هدف همکاری با ستاد احیای اردبیل ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید به ظرافتهای موجود و الزامات و شرایط مرتبط توجه شود، گفت: مقرر شد با انعقاد تفاهم نامهای، زمینههای همکاریهای مشترک دستگاه قضائی استان با ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ارتقا یابد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل خاطر نشان کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، دمیدن روح تعهد و مسئولیت اجتماعی بر پیکره جامعه است.
آفاقی با بیان اینکه کوتاهیهای زیادی در حوزه فرهنگی و اجتماعی کشور صورت گرفته است، گفت: با وجود محور و اساس بودن مقوله فرهنگ که نباید از آن غفلت کرد، مسئولان فرهنگی نیز باید به عمل کردنهای جزیرهای و موازی کاری در اقدامات فرهنگی به ویژه در برخورد با آسیبهای اجتماعی پرهیز کنند.
وی با اشاره به برکات احساس مسئولیت اجتماعی در بین آحاد جامعه، مضرات و خطرات بیتفاوتی نسبت به حوادث پیرامون را یادآور شده، ادامه داد: ریشه عمده مشکلات کنونی جامعه ناشی از رفتار برخی افراد در شرایط و وضعیت و کیفیت حاکم بر خانوادهها و نحوه تربیت شأن در محیط خانواده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اتخاذ راه و روش و شیوه متناسب با شرایط هر مخاطب را برای پذیرش و تأثیرگذاری، اصلی محوری دانسته و ادامه داد: در برخورد با کج رویها و انحرافات که بخش قابل توجهی از آن از سر نا آگاهی بوده، ریشه در مساِئل دیگری دارد، همواره باید به جذب و رویش توجه شود.
حجت الاسلام میرعباس زاده، رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل نیز در این دیدار، گزارشی از اقدامات ستاد در ۱۸ حوزه تخصصی با تشکیل و ساماندهی گروههای جهادی به ویژه در زمینه فضای مجازی و راه اندازی لشگر سایبری و مسائل آموزشی و فرهنگی ارائه داده، ارتقا رتبه ستاد استان در سطح کشور و کسب رتبههای برتر را مرهون مشارکت عمومی و حمایت اقشار مختلف و خدمات بیمنت اعضا دانست.
نظر شما