به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه خواجه نصیر، عبدالمجید خوشنود در موضوع انتقال پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: پس از تشکیل دبیرخانه راهبردی و اجرایی، طرح ساماندهی دانشگاه در سه سطح کلان و میانی و شرایط اضطراری موضوع تجمیع و ساماندهی دانشگاه، با بررسی و تحلیل مستندات دوره های گذشته آغاز شد. در باب طرحهای کلان و میانی اتفاقات خوبی رخ داده است که در حال حاضر مجال بحث آن نیست، اما در باب پروژه اضطراری که مختص شرایط ویژه ساختمان پردیس علوم دانشگاه میباشد نکات مهمی قابل بیان است.
خوشنود ادامه داد: ساختمان پردیس علوم دانشگاه ساختمانی ۷۰ ساله است و به دلایل مختلف از ارگانهای شهرداری و آتشنشانی و نظایر آن، اخطاریههای مکرر و جدی گرفته است و بر اساس نظرات کارشناسان فنی امکان اسکان ندارد. همین نظرات منجر شد کمیته اجرایی ساماندهی خصوصاً پس از حوادث ناگوار مشابه، نظر قطعی خود در مورد تخلیه ساختمان فوق و حتی لزوم مجازی شدن کلاسها و عدم پذیرش دانشجوی جدید را به هیأت رئیسه دانشگاه اعلام کند و این موضوع با توجه به حساسیت بسیار زیاد و موضوع سلامت دانشجویان و اساتید و کارکنان، در هیأت رئیسه تصویب شد، پس از آن راهکارهای زیادی برای جایگزینی محل فوق بررسی شد و نظر به برخی طرحهای بلند مدت دانشگاه و نیز عدم وجود فضا در هیچ یک از اماکن دانشگاه در شرایط فعلی، امکانپذیری قطعی و عملیاتی در زمان محدود، موضوع اضطراری پروژه استقرار پردیس علوم در محل پردیس شهید رضایی نژاد امکان سنجی شد.
مدیر کل دفتر ریاست و دبیر کمیته طرح ساماندهی دانشگاه خواجه نصیر بیان کرد: منطقه موقعیت پردیس شهید رضایی نژاد با توجه به حضور چند دانشگاه بزرگ با جمعیتهای قابل توجه از قبیل دانشگاه شهید رجایی، پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه آزاد واحد شمال و چند دانشگاه بزرگ دیگر با تردد بیش از ۵۰ هزار دانشجو به یک منطقه مرکزی دانشگاهی در شرق تهران تبدیل شده است.
وی افزود: نظر به از دست ندادن زمان به جهت جلوگیری از حادثهای پر خطر و جبران ناپذیر به عنوان خط قرمز مدیریت کلان دانشگاه، به محض تأیید امکان سنجی استقرار، فاز عملیاتی طرح و مدلسازی آن آغاز شده است، در این فاز با همکاری بسیار خوب مسئولان دانشکدههای هوافضا، ریاضی و دو دانشکده فیزیک و شیمی، برنامهریزی و استقرار کلاسها در پردیس شهید رضایی نژاد نهایی شد و محل استقرار اساتید نیز قطعی شد و از طرفی برنامهریزی جایابی آزمایشگاهها در حال انجام است.
به گفته دبیر کمیته طرح ساماندهی دانشگاه خواجه نصیر، در این میان ملاحظات مهمی در مورد تسهیلات رفت و آمد و سایر موارد مورد توجه است که به تدریج اقدام خواهد شد، در این زمینه به جهت شرایط خاص ایجاد شده، مدیریت کلان دانشگاه همه واحدهای مربوطه را مأمور همکاری و همراهی کردند و در این بین با همکاری قابل توجه مسئولان محترم دانشکدههای مهندسی صنایع، مهندسی مکانیک و مهندسی و علم مواد ضمن بازیابی برخی اماکن فضاهایی برای استقرار همکاران مرکز آموزش های عمومی و نیز آزمایشگاهها فراهم شده است.
عبدالمجید خوشنود در پایان در مورد پروژه تجمیع دانشگاه گفت: لازم به ذکر است همزمان با پروژه اضطرار دو لایه کلان و میانی پروژه تجمیع با جدیت در حال پیگیری است و اخبار آن به اطلاع عموم دانشگاهیان خواهد رسید.
نظر شما