به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه نمایشگاه ایران نوشت، ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، گفت: شهیدان رجایی و باهنر پایهگذار امور تربیتی هستند و افرادی همچون آقای علامتی در این برنامه، در امور تربیتی فعالیت میکردند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت ایران نوشت و استقبال از اقدامات این گروه گفت: از کسانی که دغدغه برای تحکیم هویت ملی دارند، استقبال میکنیم. هماکنون در بازار نوشتافزار، ۵۰ درصد نوشت افزار ایرانی - اسلامی و ۱۵ درصد محتوای ایرانی را داریم که باید گسترش یابد.
نوری با اشاره به تهیه کاغذ برای کتاب درسی دانش آموزان گفت: در گذشته ۵ هزار تُن کاغذ را از داخل و ۴۰ تا ۴۲ هزار تُن را از خارج تهیه میکردیم که امسال تاکنون ۳۰ هزار تُن را از داخل خریدهایم و امروز هم برای قرارداد ۵ هزار تُن دیگر اقدام میکنیم.
وزیر آموزش و پروش گفت: کاغذ داخلی هویت ملی است و دانشآموز احساس غرور میکند و در سال آینده در تهیه کاغذ ۱۰۰ درصد تولید داخلی استفاده میشود.
نوری در پایان گفت: درهای آموزش و پرورش به روی ایران نوشت باز است و شیوه نامه و بخشنامهای را ابلاغ میکنیم تا زمینه رونق این بازار فرهنگی ناب فراهم شود.
پدیده سلبریتیسم شکل دهنده شخصیت فرزندان مان است
در ادامه حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: روزی که برای اولین بار دغدغه تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی مطرح میشد، خیلیها باور نمیکردند که این کار به نتیجه برسد، اما امروز شاهد هستیم که هشتمین نمایشگاه در حال افتتاح است. کیفیت نمایشگاه و محصولات هم به هیچ وجه با نمایشگاه اول قابل مقایسه نیست.
وی افزود: دنیای امروز دنیای نمادهاست. امروز سبک زندگی، گرایشها، تمایلات و رفتار بچههای ما را نمادها میسازند؛ نمادهایی که از طریق شبکه عظیمی از صنعت سرگرمی در اختیار فرزندان عزیز ما قرار میگیرد؛ انیمیشن، فیلم، کتاب، تولیدات فضای مجازی، پدیده سلبریتیسم و مسائلی از این دست شکل دهنده شخصیت فرزندان عزیز ما هستند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: از طرفی شاهدیم که جریان استکبار تمام توان خود را به کار گرفته است تا از همین طریق، ضدارزشهای فرهنگی خودش را به نام ارزش در سبک زندگی فرزندان ما رسوخ بدهد. امروز متأسفانه شاهدیم که در گستاخانهترین شکل ممکن، همجنسگرایی را هم وارد انیمیشنهای کودکان کردهاند و اینها فاجعه بزرگی برای بشریت است. در این شرایط راهکار چیست؟ بیانیه بدهیم و محکوم کنیم؟ بگیر و ببند راه بیندازیم و این محصولات را سانسور کنیم؟»، گفت: قطعاً حاکمیت وظیفه دارد فضا را سالمسازی کند اما راهکار اصلی این نیست. راهکار اصلی تولید فرهنگی و توجه به صنایع فرهنگی است. راهکار اصلی تولیدات فاخر بومی و ایرانی و اسلامی است.
وی ادامه داد: مجمع ایران نوشت، بخش نوشتافزار را به خوبی بر عهده گرفته است و ما وظیفه داریم سایر بخشها از جمله انیمیشن، کتاب، فیلم و غیره را به دوش بگیریم. کانون در دوره تحولی خودش کارهای خوبی را برنامه ریزی کرده است که انشاءالله انجام دهد و در بحث نوشت افزار هم تمام قد در خدمت این حرکت است.
علامتی در پایان گفت: اخیراً وارد کانون شده ام و یکی از اولین نامههایی که داشتم بحث ایران نوشت بود که دستور دادم نهایت همکاری با این حرکت انجام شود، اما کافی نیست و ان شاءالله در خدمت دوستان هستیم که هر کمکی از دستمان بر بیاید انجام دهیم.
هشتمین نمایشگاه ایران نوشت با حضور ۶۰ تولیدکننده افتتاح شد
در ادامه محمد یقینی مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی و دبیر هشتمین نمایشگاه ایران نوشت، با تأکید براینکه جریان نوشتافرار دهه دوم مسیر خود را سپری میکند، گفت: ما با افتخار امروز از نوشتافزار ایرانی و محتواهای ایرانی سخن میگویم. افزایش تولیدات نوشتافزار ایرانی از ۱۵ درصد به ۵۰ درصد یکی از دستاوردها از فعالیتهای مردمی است. نوشتافزارهای ایرانی علاوه بر اشتغالزایی، سهم مهمی در فرهنگ کشور خواهد داشت.
وی افزود: امسال نمایشگاهایراننوشت با حضور ۶۰ تولید کننده از میان ۱۰۰ تولید کننده حضور خواهند داشت و بخشهای مختلف خیریه تا آزمایشگاه نوشتافزار و پردهخوانی شاهنامه و ماه محرم و اجرای تئاتر خواهیم داشت.
مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی گفت: نمایش پویانمایی «پسر دلفینی»، اجرای سرودهای دستهجمعی، جشن اهدای نوشتافزار، بازیهای محیطی و کارگاههای آموزشی، از جمله برنامههای جنبی این دوره از نمایشگاه است.
یقینی در پایان گفت: با توجه به در پیش بودن جام جهانی قطر و حضور تیم ملی ایران در این رقابتها، این رویداد به عنوان زمینه برنامهریزی رویدادهای نمایشگاه انتخاب شده است.
براساس این گزارش «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش، «حامد علامتی» مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، «سید احمد عبودتیان» دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت و مدیران فرهنگی در این مراسم حضور داشتند. همچنین در بخش دیگر این مراسم پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مجمع نوشتافزارهای ایرانی اسلامی پخش شد. این پیام مربوط به هشتم بهمن ماه سال ۱۴۰۰ بود.
نظر شما