به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسوی میرزایی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار متر مربع پروژه عمرانی در سال گذشته در خراسان جنوبی افتتاح شده است، افزود: برای این میزان پروژه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
به گفته وی وی پروژه دانشکده دندان پزشکی، دانشکده داروسازی، بیمارستان جایگزین بیمارستان امام رضا (ع) با توجه به قدمت این بیمارستان را از مصوبات سفر اول ریاست جمهور به خراسان جنوبی عنوان کرد.
وی به کلنگ زنی احداث بیمارستان زیرکوه در هفته دولت اشاره کرد و ادامه داد: حقاً و انصافاً شهرستان زیرکوه از محرومترین نقاط این کشور و استان است که با پیگیری نماینده مردم قاین روند احداث بیمارستان تسریع میشود تا بتوان این منطقه را از محرومیت درآوریم.
وی با بیان اینکه افق دانشگاه علوم پزشکی به سمت همه استان میباشد و شهرستانهای محرومتر پر رنگ است، ادامه داد: در طبس در حال تکمیل بیمارستان و در قاین، زیرکوه و نهبندان با سرعت بیشتری اقدام به احداث پروژهها میکنیم.
به گفته وی بیمارستانهای کوچک و محلی در شهرهای ضعیف مانند دیهوک، عشق آباد، آرین شهر، خضری دشت بیاض، شوسف و درح سرعت توسعه بیشتری نسبت به مابقی استان دارند.
وی به پروژههایی که امسال مصوبه گرفته است اشاره کرد و گفت: این پروژهها حدود ۵۹ هزار متر میباشد و برخی از پروژهها بر حسب پیشرفت فیزیکی حدود ۲۰ هزار متر است.
به گفته موسوی میرزایی برخی از پروژههای گذشته تنها در سال جاری ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با توجه به تحریمهایی که وجود دارد این سطح از پروژه عمرانی که بالغ بر ۱۰۰ هزار متر است نشان میدهد دولت صادق است و نگاه بر مناطق محروم دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: قول میدهیم تمام استان را توسعه دهیم اما قطعاً مناطق محروم را با سرعت بیشتری اقدام میکنیم.
به گفته وی برای تأمین تجهیزات پزشکی بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان تجهیزاتی بوده که وارد استان کردیم و یا قول قطعی گرفتیم که تا پایان سال وارد استان میشود
وی دستگاه MRI طبس و فردوس، دو دستگاه سی تی اسکن بیمارستان رازی را از جمله این تجهیزات عنوان و خاطر نشان کرد: به زودی به سربیشه هم یک دستگاه سی تی اسکن تعلق خواهد گرفت و برای زیرکوه هم سی تی اسکن از محل منابعی که داشتیم در حال گرفتن مجوز هستیم.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۸ مصوبه قول مساعدت داده شده است گفت: پنج دستگاه دیالیز وارد استان شده که همین تعداد دستگاه دیالیز خراب شده بود و قابلیت تعمیر نداشت و هزینه بر بود که با تعمیراتی که صورت گرفت بالغ بر ۱۰ دستگاه وارد فاز جدید دیالیز شده است.
وی از قرار داد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با مؤسسات محک و محکم خبر داد و افزود: طی این قرار داد مؤسسه محکم ۵۸ عمل جراحی را انجام میدهد که این جراحیها برای مردم استان بسیار هزینه بر است و مؤسسه تقبل کرده افرادی که معرفی میکنیم رایگان عملهای جراحی را انجام دهد.
وی ادامه داد: همچنین مؤسسه محک قبول کرد تا کارهای شیمی درمانی بیماران را انجام دهد و هر بیماری معرفی کردیم غذا و اسکان هم در تهران تقبل میکنند.
به گفته وی همچنین با فوق تخصص اطفال هماهنگ شده است تا در ماه چند بار به استان مراجعه و کارهای درمانی بیماران را انجام میدهد و برای فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال هم همین هماهنگی صورت گرفته است.
وی یکی دیگر از اقدامات انجام شده را طی سال جاری راه اندازی درمانگاه ام ام تی عنوان کرد و گفت: بیمارستان خیر ساز ایران مهر که مشکل بیماران شیمی درمانی را رفع میکند نیاز به یک ICU دارد و اگر وزارت بهداشت مساعدتی انجام دهد در حداقل زمان ممکن تحویل میدهیم تا برای بیماران شیمی درمانی کمکی شود.
وی گفت: فرآیند درمانی داروی بیماران شیمی تسهیل شده و میزان تخفیفات بیشتر و فیزیوتراپی بیمارستان رازی هم آماده شده است.
نظر شما