پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰

استاندار لرستان:

حق مردم لرستان بیش از اقدامات فعلی است/از کارنامه خود راضی نیستیم

حق مردم لرستان بیش از اقدامات فعلی است/از کارنامه خود راضی نیستیم

خرم‌آباد- استاندار لرستان با بیان اینکه حق مردم لرستان بیش از اقدامات فعلی است، گفت: از کارنامه خود راضی نیستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار عصر پنج شنبه در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی رئیس مجلس شورای اسلامی در لرستان با اشاره به سفر رئیس جمهور به لرستان و تصویب ۱۷۵ مصوبه برای استان اظهار داشت: امروز برگ زرین دیگری از همدلی و وحدت از سوی دولت و مجلس انقلابی رقم زده شد.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها باید اقدامات را به صورت جهادی تبیین کنند، افزود: با این همراهی‌ها و همدلی‌ها قدم‌های خوبی برای استان برداشته خواهد شد.

زیویار با تاکید بر اینکه با این همراهی‌ها، اقدامات سرعت بیشتری پیدا خواهند کرد، گفت: در سفر رئیس مجلس به شهرستان‌ها، ضرورت عملیاتی شدن مصوبات سفر همواره مورد تاکید بود.

استاندار لرستان با اشاره نقش مؤثر سد معشوره در راستای رشد و توسعه عمده شهرستان‌های لرستان افزود: حضور مسئولان در بین مردم موجب ایجاد امید در ملت می‌شود و امیدواریم در خاتمه این سفر و همچنین پیگیری‌های رئیس مجلس برکات خوبی نصیب لرستان شود.

زیویار با بیان حق مردم لرستان و شایستگی مردم بیش از اینها است و ما از کار خود و کارنامه خود راضی نیستیم، گفت: به طور حتم سفر رئیس مجلس برای لرستان خیر و برکتی در پی خواهد داشت.

کد خبر 5572884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha