صلاح خان احمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تعهدات سازمانی در خصوص اشتغال سالانه این اقدام در راستای اهداف اشتغالزایی دولت سیزدهم و حمایت از مهارت آموزان حرفهای انجام شد، افزود: این اداره کل بر اساس تفاهم نامه، سالانه ۱۵۰ نفر را به مرحله ثبت اشتغال میرساند که ۶۰ درصد از این آمار طی پنج ماه نخست سال جاری محقق شده است.
وی با اشاره به فرآیند ثبت اشتغال در سامانه ملی رصد کشوری افزود: تمام هنرجویان پس از گذراندن دورههای آموزشی و کسب پروانههای تخصصی وارد مرحله مجوز کار میشوند تا پس از راستی آزمایی از طریق مهارت آموخته اشتغال آفرین وارد دنیای فعالیت و کاری در جامعه شوند.
خان احمدزاده اضافه کرد: شغلهای خیاطی، جوشکاری، صنایع دستی، اتومکانیک، برق، حسابداری، کامپیوتر و کلیه حرفههای خدماتی، صنعتی، کشاورزی و فرهنگ و هنر از جمله ثبت شدگان در سامانه ملی رصد اشتغال کشور برای تعهدات اشتغال استان هستند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان غربی با تاکید بر نقش مهم آموزشهای فنی و حرفهای در تشکیل سرمایه انسانی گفت: کارشناسان ما از طریق تربیت نیروی ماهر مورد نیاز جامعه، افراد را به صورت حرفهای وارد بازار کار میکنند تا برای خود شغل مستقیم یا به صورت وابسته حرفه خود را ادامه دهند البته در تلاشیم تا از این طریق بستر سازی خود اشتغالی و حل مشکل بیکاری کمک کنیم.
خان احمدزاده ادامه داد: این آموزشها راه میانبری در مسیر تربیت نیروی انسانی به شمار میرود تا همگام با رسالت سازمان و با رهگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان پس از گذراندن دورههای آموزشی شاغلین شناسایی شوند.
وی با اشاره به تسهیلات اشتغال زایی نیز یادآور شد: مدارک و مجوزهای فنی و حرفهای از جمله مدارک اصلی برای دریافت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی است که افراد پس از گذراندن مراحل مهارت آموزی از تسهیلات ویژه اشتغال نیز بهره مند میشوند.
نظر شما