به گزارش خبرنگار مهر، محمد هنرپیشه شامگاه یکشنبه در آئین تجلیل از خبرنگاران لامرد ضمن گرامیداشت هفته دولت و همچنین گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان محمود صارمی، مرتضی کرمی و زنده یاد محمدعلی حیاتی که در روزهایی که باوجود مشکلات عدیده آن ایام روزنامه و هفته نامه سبحان را بنیانگذاری کردند، اظهار داشت: به دلیل تقارن روز خبرنگار با عاشورا و تاسوعای حسینی این جلسه را به این زمان موکول کردیم که این جلسه بهانهای است برای تجلیل از خبرنگاران عزیز، وگرنه هر روز، روز خبرنگار است.
وی گفت: زنده یاد حیاتی نماینده فقید مردم شهرستانهای لامرد ومهر در مجلس شورای اسلامی با راه اندازی روزنامه سبحان صدای مردم لامرد و این منطقه شد تا به گوش مسؤلین استانی و کشوری رساند و پیشرفت این منطقه مرهون تلاشها و زحمات این عزیزان هستیم.
او به گزارشی از وضعیت عملکرد خبرنگاران در شهرستان لامرد پرداخت و گفت: شهرستان لامرد ظرفیت و پتانسیل خیلی خوبی در حوزه خبر داراست که به جرأت میتوان گفت در این عرصه در سطح استان پیشگام هستیم.
وی ضمن تشکر و قدردانی از خبرنگاران احمدی و صابری زاده که به عنوان خبرنگارانی که حائز مقام و رتبه برتر در سطح استان شناخته شده اند، تصریح کرد: هر رتبه و مقامی که خبرنگاران عزیز کسب کنند باعث افتخار شهرستان و جامعه رسانهای ست که وجود این عزیزان مشت نمونه خروار هستند.
او گفت: در رویدادها و اتفاقات منطقه در حوزههای هنری، اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و… خبرهای منطقه به خوبی پوشش داده میشود و لامرد در سطح استان سرفصل خبرها است که این مایه مباهات است.
وی افزود: در شهرستان لامرد ۱۰ خبرنگار از خبرگزاریهای رسمی کشور داریم که فعالیتهای چشمگیری دارند.
هنرپیشه افزود: خبرنگاران تلاش کنند تا شاخهای از خانه مطبوعات در لامرد راه اندازی و بر اساس اساسنامه فعالیت خود را آغاز کند.
وی ضمن تشکر و قدردانی از دستگاههای اجرایی که از خبرنگاران تجلیل کرده اند، تصریح کرد: وظیفه همه دستگاههای اجرایی و مردم است تا از خبرنگاران زحمتکش تجلیل کنند و این مهم به یک فرهنگ تبدیل شود.
این مقام مسئول خطاب به مسؤلین و رؤسای ادارات و نهادها با بیان این مطلب که خبرنگاران چشم بصیر جامعه هستند، خاطرنشان کرد: اگر خبرنگاری بحث مطالبه گری را دنبال میکند مسؤلین نیز باید متقابلاً پاسخگو باشند و از خبرنگاران انتظار میرود که برای پوشش خبری و صحت و سقم خبر حتماً با روابط عمومی و مسئول آن نهاد بیان شود و با تعامل بیشتر، سریعتر امور و کارها به پیش میرود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه توانستیم دو رویداد ملی و استانی را ثبت، و اعتبار آن را اخذ کنیم اظهار داشت: تنها شهرستانی هستیم که دو طرح مورد موافقت در استان ومرکز قرار گرفت که سوگواره ملی تعزیه در تاریخ ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۱ آغاز به کار خواهیم کرد، و امید است موزه تعزیه کشور (شامل کتابها، نسخهها، لباسها و ادوات و..) را با حضور مسؤلین کشوری و استانی در لامرد کلنگ زنی و راه اندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه لامرد قطب تعزیه است؛ افزود: با توجه به سرانه جمعیتی شهرستان لامرد هیچ شهری در کشور در مورد تعزیه ظرفیتی همانند شهرستان لامرد که دارای ۲۲ گروه تعزیه باشد را دارا نیست و از این حیث در کشور اول هستیم.
هنرپیشه در پایان به رویداد مهمی که قرار است در آذرماه و روز پژوهش در شهرستان جنوبی فارس یعنی لامرد رقم بخورد اشاره کرد وگفت: لامرد دارای ۱۰۰ نویسنده و ۳۵۰ عنوان جلد کتاب است که به جامعه فرهنگی کشور تقدیم کرده است که با حضور نویسندگان جنوب فارس از این ظرفیت در ۲۵ آذرماه و روز پژوهش و تحقیق تجلیل خواهیم کرد.
فرماندار لامرد: رشد اعتبارات چشم گیر بوده است.
در ادامه این آئین ابراهیم کرامت فر فرماندار شهرستان لامرد ضمن تبریک هفته دولت و روز و هفته خبرنگار اظهار کرد: پیشرفت لامرد مرهون اطلاع رسانی خبرنگاران است که بسیار چشم گیر بوده است.
وی گفت: بیشترین رشد تحولات صنعتی در استان فارس در شهرستان لامرد است که بخش اعظمی از آن مرهون تلاشهای بی وقف خبرنگاران است.
کرامت فر گفت: انعکاس مشکلات مردم به افراد و نهادهای ذی ربط توسط خبرنگاران کار شایسته و خوبی است.
وی در ادامه این آئین، ضمن تبریک به خبرنگارانی لامردی که رتبههای برتر خبرنگاری را در سطح استان کسب کرده اند، اظهار کرد: خبرنگاران باید مطالبه گر و مسؤلین نیز موظف به پاسخگویی باشند.
وی به گوشهای از فعالیتها و اعتبارات دولت سیزدهم در سطح کلان و همچنین در شهرستان لامرد پرداخت و گفت: در شهرستان لامرد بابت اعتبارات سه درصد نفت وگاز در سال ۱۴۰۰ (۱۹ میلیارد تومان بوده که در ۱۴۰۱ به رقم ۴۷ میلیارد تومان و حدوداً دونیم درصد بیشتر شده است.
او گفت: در بحث اعتبارات استانی (۷ میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ بوده) که در سال ۱۴۰۱ به ۱۷ میلیاردو ۶۰۰ میلیون تومان رسید که یعنی افزایش ۲.۳ درصد داشته ایم.
فرماندار لامرد به بحث اعتبارات متوازن پرداخت وگفت: این اعتبارات در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۰ میلیارد تومان بوده ولی در سال ۱۴۰۱ به رقمی معادل ۱۲ میلیارد تومان رسیده است.
وی به اعتبارات در اختیار نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ معادل ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بود اما در سال ۱۴۰۱ به ۷ میلیارد رسیده است.
کرامت فر افزود: رشد چشم گیر اعتبارات شهرستان، خود موید تلاش وجدیت مدیران و دست اندرکاران دستگاههای اجرایی و همچنین نماینده مجلس است.
در ادامه تعدادی از خبرنگاران و اصحاب رسانه به بیان دیدگاه هاو نقطه نظرات خود پرداختند.
نظر شما