سید ابوالقاسم موسوی، در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص عدم حمایت از استارت آپ های حوزه پسماند گفت: معتقدم در حوزه پسماند هنوز مافیا جلوتر از دولت حرکت میکند.
وی ادامه داد: پسماند در کشور یعنی پول و این طلای کثیف عدد و رقمهای بسیار بالایی را در سطح کشور جابجا میکند. به طور مثال خبرهایی شنیدم از اینکه در تهران سالانه ۸ هزار میلیارد تومان درآمد پسماند است.
موسوی افزود: کوتاهی دولت و متولیان اصلی پسماند باعث بروز سردرگمی در بین کسانی شده که علاقه مند هستند در این حوزه فعالیت کنند. بنده به عنوان یکی از مسؤلین میخواهم که مردم از پسماند و زباله نفع ببرند؛ یعنی تفکیک زباله از مبدا داشته باشند. اینکه بدانند باید کمتر زباله تولید کنند، اینکه بدانند چطور زباله تولیدی شیرابه کمتری داشته باشد. این آموزشها در حال داده شدن است؛ اما نکته اساسی اینجاست که یک جایی وجود ندارد که تمام این ایدهها جمع آوری شود و به عنوان نخ تسبیح عمل کند. تمام کسانی که در این حوزه در حال فعالیت هستند غفلت کردند.
مدیرکل دفتر مشارکت مردمی و مسؤلیت اجتماعی گفت: ما میتوانیم از طریق طرح مدیریت اجتماعی در خیلی از روستاها مشکل پسماند را حل کنیم. در شهر هم همین نرم افزارهای جمع آوری پسماند باعث بازیافت درست میشود.
موسوی ادامه داد: ما در کارگروه ملی پسماند طرح موضوع خواهیم کرد و امیدوارم کمیتهای که در این خصوص وجود دارد را فعال کنیم و ایدهها آنجا جمع شوند و یک کار متمرکز به صورت مردمی انجام شود.
وی در پاسخ به سوال نحوه همکاری شما با معاونت علمی ریاست جمهوری برای حمایت از استارت آپ ها افزود: متولی زباله سازمان شهرداری و دهیاری است و ما ناظر بر قانون پسماند هستیم. برای همین در کارگروه ملی پسماند حتماً در این کار ورود خواهیم کرد و برای نظارت این کمیته را تشکیل خواهیم داد. امیدوارم به زودی این اتفاق بیفتد و در اولین جلسه کارگروه ملی پسماند این موضوع را مطرح خواهیم کرد.
نظر شما