۷ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵

طباطبایی در مجمع کاراته:

موفقیت کاراته مرهون زحمات مربیان است/کسب طلای المپیک کاربزرگی بود

موفقیت کاراته مرهون زحمات مربیان است/کسب طلای المپیک کاربزرگی بود

رئیس فدراسیون کاراته گفت: کسب خوشرنگ ترین مدال المپیک آرزوی هر کشوری است و خدا را شکر نتیجه تلاش مربیان زحمت کش کاراته در توکیو با طلای گنج زاده به بار نشست.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، مجمع عمومی فدراسیون کاراته صبح امروز (دوشنبه - ۷ شهریورماه) به ریاست سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و با حضور سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته، کیکاوس سعیدی نماینده کمیته ملی المپیک، محسن آشوری سرپرست نایب رئیسی، وحید مؤمنی دبیر فدراسیون و اعضای مجمع برگزار شد.

سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته در ابتدای مجمع ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گفت: سال گذشته سال پر فراز و نشیبی برای کاراته کشور بود و یکی از مهمترین و تاریخی‌ترین سال‌های کاراته با حضور در المپیک توکیو با تمام ویژگی‌های خاص این رویداد رقم خورد. برای اولین بار آرزوی جامعه بزرگ کاراته در جهان برای حضور در المپیک محقق شد و کشور عزیزمان ایران موفق به کسب خوش رنگ‌ترین مدال المپیک شد. مدالی که آرزوی هر کشور است و با زحمات تمام مربیان و ورزشکاران کاراته کشور محقق شد. ورزشکارانی در قهرمان جهان داشتیم و سه بار قهرمان کومیته تیمی جهان شدیم که مرهون تلاش و زحمات مربیان و جامعه کاراته است که سال‌ها با تلاش ریشه این درخت تنومند را زنده نگه داشتند. یاد و خاطره استاد وارسته پدر کاراته که با فراهم نمودن بستر مناسب، کاراته کشور را به سمتی ببرند که امروز یکی از پرجمعیت‌ترین رشته‌های ورزش کشور است را زنده نگه می‌دارم و این افتخارات را مرهون همه بزرگان کاراته هستیم.

وی افزود: در المپیک توکیو خوشبختانه سجاد گنج‌زاده موفق به کسب مدال طلای وزن ۷۵+ کیلوگرم شد. همچنین حمیده عباسعلی به عنوان یکی از بهترین کاراته‌های تاریخ بانوان ایران به خاطر بدشانسی و با آسیب دیدگی از کسب مدال بازماند. این در حالی است که او قهرمان مسابقات را شکسته داده بود. سارا بهمنیار نیز در یکی از سخت‌ترین وزن‌های مسابقات تلاش خود را انجام داد، اما متأسفانه بانوان ما با بدشانسی نتوانستند به مدال برسند در حالی که مدال المپیک حق بانوان ما بود.

رئیس فدراسیون کاراته خاطرنشان کرد: در آذرماه تیم‌های ملی را در شرایط کرونا و با پروتکل‌های خاص به مسابقات آسیایی قزاقستان اعزام کردیم. معمولاً مسابقات رده‌های پایه و بزرگسالان جداگانه برگزار می‌شود، اما به خاطر حباب ایجاد شده این دوره شاهد برگزاری مسابقات همزمان نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان به صورت همزمان بودیم.

طباطبایی با اشاره به اعزام بزرگترین کاروان ورزشی کشور در سال گذشته عنوان کرد: بزرگترین کاروان ورزشی کشور را با بیش از ۱۰۰ نفر با هواپیمای چارتر به مسابقات اعزام کردیم. در مجموع تمامی رده‌های سنی نیز الحمدالله با کسب ۱۴ مدال طلا، ۱۰ نقره و ۱۵ برنز به مقام قهرمانی رسیدیم. در سال گذشته هر روز یک رده تیم‌های ملی و گاهی حتی در یک روز چهار رده سنی تیم‌های ملی را در اردو داشتیم و در مجموع حدود ۴۰۰ روز با توجه به تورم، در مسابقات و اردو بودیم.

رئیس فدراسیون کاراته ادامه داد: در حال حاضر نیز در پایان آذرماه مسابقات قهرمانی جهان رده‌های پایه و در دی‌ماه نیز مسابقات قهرمانی آسیا را در پیش داریم و اردوها رفته رفته شروع می‌شود تا ان شاالله در این مسابقات نیز نتایج مناسبی داشته باشیم. با توجه به شرایط ارزی اعزام‌های سبکی به مشکل خورده بود، اما به لطف خدا چند موردی را انجام دادیم. در دوران کرونا دوره‌های مجازی را نیز برگزار کردیم و در بخش داوری که یکی از ارکان مهم کاراته است، برای رشد کیفیت داوری، ۶ داور آقا و خانم را به مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان اعزام کردیم که همه این نفرات موفق به قبولی در دوره‌های داوری شدند.

رئیس فدراسیون کاراته تصریح کرد: همچنینی داوران ما به کیلینک جهانی فجیره اعزام شدند و همه آنها نیز صد در صد قبول شدند. در ۵۰ سال گذشته کاراته ایران تنها ۲۹ داور در سطح جهانی داشته است، اما داوران با انگیزه را گزینش و امتحانی در تهران برگزار و تعدادی را به این کیلینک اعزام کردیم. ۳۴ کلاس داوری در سطح کشور برگزار کردیم و تقریباً ۲۵۰۰ داور در این کلاس‌ها شرکت کردند. در کلاس‌های آموزشی ما ۳۸۰۰ نفر شرکت و ۷۴ دوره را برگزار کردیم. یکی از فعال‌ترین بخش‌های فدراسیون بخش همگانی است. کاراته صف مقدم فدراسیون‌های ورزشی در موضوعات همگانی و فرهنگی است و کاراته در تمام شهرهای ما همیشه به معنای واقعی در بخش همگانی و فرهنگی پیش‌رو و طلایه دار است.

طباطبایی با اشاره به برگزاری مسابقات متعدد داخلی کاراته گفت: هفته‌ای نیست که مسابقات مختلف و انتخابی درون اردویی نداشته باشیم. سوپر لیگ و کاراته وان‌ها را برگزار کردیم که این کاراته‌وان در رده‌های پایه در کل کشور برگزار می‌شود و این کار نوجوانان، جوانان و رده‌های سنی را در بر می‌گیرد و به دنبال برگزاری آن در رده بزرگسالان هستیم که به نوعی انتخابی تیم ملی در چند مرحله خواهد بود. با همه مشقت‌های برگزاری کاراته وان‌ها در شهرهای مختلف به دنبال برگزاری این مسابقات در رده بزرگسالان نیز هستیم. یکی دیگر از کارهای ما استقلال کمیته‌ها و استفاده از خرد جمعی و عدم استفاده از تک محوری بود و اعضای کمیته‌های فنی که از همگی از اساتید کاراته هستند در تدوین آئین نامه‌ها نقش پررنگی داشتند.

طباطبایی با تاکید بر مظلومیت کاتا گفت: در کاتا بخشی که همواره در کاراته مظلوم بود، کمیته راهبردی را تشکیل دادیم و اساتید کاتا را دعوت و نسبت به توسعه این بخش برنامه‌ریزی خوبی داشتند و خروجی آن در انتخابی المپیک توکیو در پاریس و حضور دو نماینده ما در مرحله فینال و یک قدمی المپیک بود. اثر این توجه به کاتا خود را در بازی‌های قهرمانی آسیا در قزاقستان و بازی‌های کشورهای اسلامی نشان‌داد. ما برنامه‌های بهتری برای کاتا داریم و اگر شرایط کاتا به سمتی برود و کمیته فنی ارزیابی مدال‌آوری در بازی‌های آسیایی داشته باشد، فدراسیون در بخش کاتا نیز آمادگی اعزام دارد.

وی با اشاره به لغو مجوز تعدادی از سبک‌ها گفت: روزی که فدراسیون را تحویل گرفتم بیش از ۱۷۰ سبک داشتیم. در بخش فرهنگی و فنی کارهایی انجام دادیم و سبک‌های فعال را تشویق کردیم، اما تعدادی از سبک‌های نیز منفعل بودند که موجب شد مجوز سی و چند سبک لغو گردد.

رئیس فدراسیون کاراته نقش مربیان کشور در موفقیت این رشته را برجسته دانست و عنوان کرد: مربیان بزرگی در کشور داریم و امروز ۳۰ کشور از دانش مربیان ایرانی بهره می‌برند. بسیاری از موفقیت‌های کاراته مرهون زحمات مربیان و پیشکسوتان است.

طباطبایی یادآور شد: وزارت ورزش در یک سال گذشته هر جا به مشکل خوردیم به ما کمک کرد. از شخص دکتر حمید سجادی به عنوان وزیری ورزشی تشکر می‌کنم. در کنار ایشان در دوره‌ای آقای علی‌نژاد و در حال حاضر آقای پولادگر به عنوان معاون قهرمانی همواره به ما کمک کردند. در کمیته المپیک نیز شخص آقای صالحی امیری همواره در کنار ما بود و انتخاب آقای خسروی‌وفا را نیز که دیروز اتفاق افتاد تبریک می‌گویم. در کمیته انصافاً کیکاوس سعیدی به عنوان دبیرکل و یکی از پیشکسوتان کاراته همواره کمک حال ما بود.

طباطبایی در پایان گفت: آرزو می‌کنم در سال جدید کاراته کشور راه‌های مهم را با دعای خیر عزیزان پیش ببرد و پرچم کشورمان را در مسابقات به اهتزار در بیاورد.

در پایان این مجمع ضمن تأیید صورت‌های مالی فدراسیون کاراته در سال ۱۴۰۰، رأی گیری در خصوص تشکیل کمیسیون داوران، مربیان و ورزشکاران صورت گرفت و به تصویب اعضای مجمع رسید.

کد خبر 5576304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha