پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷

مهاجم استقلال سرخپوش شد

مهاجم استقلال سرخپوش شد

کاوه رضایی مهاجم تیم فوتبال استقلال به تراکتور پیوست.

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه رضایی مهاجم ۳۰ ساله فوتبال کشورمان و تیم استقلال به عنوان بازیکن آزاد به تیم تراکتور پیوست.

رضایی سابقه بازی در تیم‌های فولاد، سایپا، ذوب آهن و استقلال در ایران و شارلوا، کلوب بروژ و اود هورلی در لیگ بلژیک را در کارنامه دارد.

وی توانسته در ۱۷ بازی با پیراهن تیم ملی ایران چهار گل به ثمر برساند.

رضایی در نقل و انتقالات تابستانی ابتدا از بلژیک راهی تیم استقلال شد اما به خاطر خالی نشدن لیست آبی پوشان، در نهایت ترجیح داد این تیم را ترک کند.

گفته می‌شد پرسپولیس و فولاد خوزستان هم مذاکراتی با رضایی داشتند.

کد خبر 5577312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha