۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۷

در راستای حمایت از پیمانکاران؛

اوراق گام برای نخستین بار در شهرداری تهران طراحی شد

اوراق گام برای نخستین بار در شهرداری تهران طراحی شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران از طراحی اوراق گام در راستای حمایت از پیمانکاران برای نخستین بار در شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل فلاح در نشست معاونین مالی و اقتصاد شهری مناطق از طراحی اوراق گام در راستای حمایت از پیمانکاران برای نخستین بار در شهرداری تهران خبر داد و گفت: وجود کد بورسی یکی از الزامات برای سرمایه گذاری در بورس است؛ در حال حاضر تمام مناطق بایستی پیمانکاران را جهت تهاتر بدهی‌های خود با املاک عرضه شده در بورس هدایت کنند که نخستین اقدام آنها اخذ کد بورسی است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران افزود: با هماهنگی‌های انجام شده با سازمان بورس، گرفتن کد بورسی پیمانکاران در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ گونه هزینه‌ای خواهد بود و این پروسه به هیچ عنوان در بروکراسی اداری نیست.

وی در خصوص ویژگی‌های اوراق گام تصریح کرد: مهم‌ترین ویژگی‌های اوراق گام این است که این اوراق به نام بانک عامل، صادر می‌شود و پرداخت مبلغ اسمی اوراق گام در سررسید، توسط بانک تضمین شده است، اوراق گام به صورت الکترونیک در قطعات استاندارد شده صادر می‌شود.

فلاح در ادامه با تاکید بر تعامل بیش از پیش معاونین مالی و اقتصاد شهری مناطق با حوزه معاونت شهرداران مناطق اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم هر هفته ۶ عرضه در بورس کالا داشته باشیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به قیمت گذاری منصفانه در این بازار عنوان کرد: شهرداری می‌تواند پیوستگی در عرضه املاک داشته باشد؛ اینکه شهرداری به نحوی در بازار مسکن ورود کند و نقش تنظیم کننده داشته باشد و از انگیزه‌های سوداگری و سفته بازی در این بازار جلوگیری کند می‌تواند به عنوان یک منبع که شهروندان نیز از آن استقبال خواهند کرد، مطرح شود.

وی گفت: باید به بورس کالا و عرضه املاک توجه کنیم و اگر سرمایه گذاری ها را به این سمت هدایت کنیم در آینده می‌توانیم حتی پروژه‌های عرضه مسکن را فعال کنیم.

فلاح عنوان کرد: بعد از اولین عرضه تا ۷ روز و حتی تا ۱۰ تا ۱۵ روز می‌توانیم عرضه را ادامه دهیم، در صورتی که در مزایده سنتی، فاصله دو عرضه حدود یک ماه است، در مزایده‌ها هر چقدر هم دقت کنیم چون همه اطلاع پیدا نمی‌کنند، برداشت‌های اشتباه صورت می‌گیرد و شفافیت حداقلی است، ولی وقتی بورس کالا و نظارت‌های آن وجود دارد، ذهنیت‌های منفی نیز کاهش پیدا می‌کند و مردم به واگذاری املاک اعتماد بیشتری پیدا می‌کنند.

کد خبر 5582117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha