۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳

فروزنده در جشنواره شهید رجایی مطرح کرد؛

ارزیابی عملکرد کارکنان شهرداری بر ۳ محور فردی، مدیریتی و سازمانی

ارزیابی عملکرد کارکنان شهرداری بر ۳ محور فردی، مدیریتی و سازمانی

معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران گفت: ارزیابی عملکرد کارکنان شهرداری بر اساس مدل جدید و بر سه محور فردی، مدیریتی و سازمانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده در جشنواره شهید رجایی گفت: جشنواره شهید رجایی یک آئین سمبلیک است و در حد ظرفیتی که ایجاد می‌کند می‌توان از افراد و کارکنان تقدیر کرد.

وی افزود: اما فضای تقدیر و تشکر حاکم بر کل شهرداری تهران است و به عنوان یک فرهنگ سازمانی این احساس در کارکنان ایجاد می‌شود که عملکرد آنها دیده می‌شود و عملکرد آنها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون شهردار تهران ادامه داد: آنچه در مجموعه جدید مدیریت شهری مهم است، دو عنصر خدمت به مردم و تغییر احساس مردم نسبت به اداره شهر است. اینکه برای آنها این احساس به وجود آید که مدیریت شهری به دنبال ارائه خدمت صادقانه و به دور از فساد به آنهاست.

وی بیان کرد: در این رابطه شهردار تهران ۴ رویکرد را در این زمینه اعلام کرده که باید مورد توجه همه از مدیران گرفته تا کارکنان قرار گیرد و از همه مهم‌تر باید بررسی کرد که این رویکرد در مجموعه شهرداری تهران حاکم است، یا خیر.

فروزنده اظهار کرد: به همه مدیران تاکید کرده ایم که این چهار رویکرد را هم خودتان باید توجه کنید و هم به بدنه شهرداری تهران منتقل کنید.

مردمی‌سازی، هوشمندسازی، استفاده از ظرفیت‌های کشور و کسب درآمد پایدار ۴ رویکرد شهرداری در خدمات‌رسانی

وی با اشاره به ۴ رویکرد شهرداری تهران در خدمت رسانی به شهروندان تصریح کرد: رویکرد نخست مردمی سازی و اداره شهر تهران با مشارکت مردم تهران است. اگر سیستم ما بخواهد شهر را به خوبی اداره کند موضوع گسترده‌ای است و بدون کمک مردم نمی‌توان شهر را اداره کرد.

وی در ادامه گفت: دومین رویکرد هوشمند سازی است. باید در اداره شهر از نوآوری‌های جدید استفاده کرد.

معاون شهردار تهران افزود: سومین مساله استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور در اداره شهر تهران است.

به گفته وی؛ رویکرد آخر کسب درآمد پایدار است. شهرداری تهران یک مجموعه مستقل است و خود باید مبنای درآمدی خود را شناسایی کند.

فروزنده ادامه داد: این ۴ رویکرد مبنای ارزیابی نیروی انسانی شهرداری تهران است. در ذیل این ۴ رویکرد ۱۲ تا سیاست و ۹۰ پروژه تعریف شده است. بر همین اساس بحث ارزیابی انجام می‌شود.

به اعتقاد وی؛ یک سازمان در شهرداری تهران اگر موفق به ارائه خدمات بهتر به شهروندان شود، موفق است و مدل ارزیابی نیز در همین راستاست.

معاون شهردار تهران بیان کرد: مدل پایش و ارزیابی عملکرد کارکنان شهرداری که به تازگی تدوین شده است و از تجربه‌های کشوری در این زمینه استفاده شده است، منطبق به سه محور ارزیابی فردی، مدیریتی و سازمانی است.

کارکنان با انگیزه و شایسته لازمه خدمات‌رسانی مطلوب به مردم

معاون شهردار تهران بیان کرد: لازمه خدمات رسانی شایسته به مردم وجود کارکنان شایسته و باانگیزه است که دانش، مهارت و تعلق سازمانی لازم را داشته باشند.

وی گفت: امروز اگر شهروندان بخواهند قضاوتی درباره شهرداری تهران داشته باشند؛ از من و شما می‌پرسند و ما باید سفیرانی باشیم که جایگاه شهرداری را در کلامی که به کار می بریم بالا ببریم. باید خودمان را در برنامه‌ای که شروع شده، شریک بدانیم.

فروزنده با اشاره به عملیاتی شدن برنامه‌ها و رویکردهای مدیریتی این دوره شهرداری تهران تاکید کرد: برگزاری برنامه شنبه‌های امید و افتخار یکی از این برنامه هاست. به طوری که تا ۲۲ بهمن ماه قرار است هر هفته یک افتتاح داشته باشیم. باید به مردم امید داد که در شهرداری اتفاقات بزرگی در حال روی دادن است.

جبران پایین بودن حقوق کارکنان رسمی با پرداخت تشویقی‌ها

وی در ادامه گفت: یکی از موضوعات جدی پرداخت هاست. در حال حاضر نیروهای رسمی ما در این دوره مطرح کردند که میزان دریافت آنها به نسبت سایر کارکنان کمتر است. به همین دلیل شهردار تهران در هیأت دولت این مساله را مطرح کرد و اکنون این مساله با پرداخت تشویقی‌ها تا حدودی رفع شده است.

معاون شهردار تهران افزود: ما به رغم محدودیت منابعی که داشتیم اما با تلاش دوستان رفاهی توانستیم دوباره تورهای گردشگری و تورهای زیارت مشهد مقدس را برای کارکنان راه اندازی کنیم.

تاکید شهردار پایتخت بر رفع مشکل مسکن کارکنان

فروزنده ادامه داد: موضوع مسکن کارکنان، مساله مهمی است که شهردار تهران به دنبال آن است. در گذشته ۱۱۷ تعاونی مسکن در شهرداری تهران فعالیت می‌کرد اما سازمان بازرسی کشور نسبت به این مساله ایراد وارد کرده بود. الان مشکل تعاونی‌ها حل شده است و دوباره فعالیت خود را انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: اما طرح جدیدی که در این زمینه دنبال می‌شود، این است که به همه مناطق و سازمان‌ها اعلام کردیم به عنوان یک مأموریت اصلی موضوع مسکن کارکنان را پیگیری کنند زمین را شناسایی در اختیار صندوق ذخیره قرار می‌دهند و این صندوق را مأمور کرده ایم تا از امکانات خود استفاده کند تا مسکن کارکنان را حل کند.

معاون توسعه سرمایه انسانی شهرداری تهران ادامه داد: در این مساله ۴ منطقه‌ای که زمین مورد نظر را پیشنهاد داده بودند مصوب کردیم و با تلاش معاونت شهرسازی و مالی امیدواریم امسال کلنگ چند مجموعه مسکونی برای کارکنان شهرداری به زمین زده شود.

وی با تاکید بر اینکه ما نیروی اضافی در شهرداری تهران نداریم خاطرنشان کرد: بحث ارزیابی عملکرد را برای ساماندهی نیروی انسانی جدی گرفته ایم.

کد خبر 5582376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha