به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ایمانیه، در جلسه بررسی ظرفیتهای گردشگری سلامت استان فارس، افزود: منطقه ویژه اقتصادی شیراز و حوزه گردشگری استان یک جدول زمان بندی ارائه دهند که بر اساس آن مشخص شود تا یک سال دیگر، یعنی پایان مرداد سال ۱۴۰۲ به چه شکل و چگونه عمل خواهند کرد و چه میزان سرمایه گذاری در شهر سلامت اتفاق خواهد افتاد.
وی با تاکید بر لزوم تهیه جزوهای تحت عنوان منشور حقوق بیماران خارجی ادامه داد: با تهیه این جزوه و ارائه به بیماران خارجی، آنها از خدمات مختلف درمانی و اقامتی که میتوانند دریافت کنند مطلع خواهند شد و علاوه بر این یک شماره تلفن نیز برای برقراری تماس و دریافت راهنماییهای لازم در اختیار آنها قرار داده شود.
استاندار فارس افزود: با توجه به استقبال برخی بانوان بیمار خارجی از دریافت خدمات در مراکز درمانی ویژه بانوان، بیمارستان و کلینیکهایی با کادر و پرسنل متشکل از بانوان با همکاری بخش خصوصی راه اندازی شود تا درصورت تمایل بتوانند به راحتی خدمات را دریافت کنند.
ایمانیه بیان کرد: با توجه به اهمیت بحث توریسم درمانی، خواهان حضور دو نماینده از استان در سفارتخانههای ایران در عمان و عراق با هزینه استان هستیم تا موضوعات مربوط به مسائل اقتصادی و تجاری و همچنین توریسم سلامت را در این دو کشور دنبال کنند.
وی خواستار تهیه فرم نظرخواهی برای ارائه به گردشگران در فرودگاه شیراز هنگام خروج از استان و کشور شد و گفت: مطالبی که آنها از طریق این فرم نظرسنجی بیان میکنند میتواند کمک زیادی به شناسایی مشکلات و کمبودها و همچنین نقاط قوت حوزه توریسم سلامت استان و حل و فصل و تقویت آنها کند.
استاندار فارس گفت: افراد و مجموعههایی که در جذب توریسم و ارائه خدمات مناسب، موفق عمل کرده اند، باید تشویق شوند.
ایمانیه با اشاره به پتانسیلهای فارس در زمینه گردشگری، همچنین فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه گردشگری به تنهایی میتواند فارس را اداره کند، افزود: اقدامات خوبی در این زمینه انجام گرفته و یا در دست اقدام است.
استاندار فارس تصریح کرد: ساختارهای قدیمی در رابطه با گردشگری سلامت را باید تا حدودی تغییر داد.
نظر شما