پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۴۶

رئیس علوم پزشکی گلستان خبرداد؛

روند نزولی بستری های کرونایی در گلستان/حال ۱۹ بیمار وخیم است

روند نزولی بستری های کرونایی در گلستان/حال ۱۹ بیمار وخیم است

گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از روند نزولی بستری های کرونایی در استان خبرداد و گفت: هم اکنون ۱۶۵ بیمار در مراکز درمانی گلستان بستری بوده که این تعداد ۱۹ نفر کمتر از روز گذشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید گل فیروزی صبح چهارشنبه در خصوص آخرین وضعیت کرونا در استان در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: تعداد بستری‌های کرونایی در گلستان روند کاهشی یافته و شیب نمودار آن خطی و اندک است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: در حال حاضر، ۱۶۵ بیمار در مراکز درمانی گلستان بستری بوده که این تعداد ۱۹ نفر کمتر از روز گذشته است.

وی بیان کرد: ۳۹ بیمار کرونایی گلستان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده که از این تعداد ۱۹ نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

گل فیروزی بیان کرد: طبق آخرین رنگ بندی اعلامی، شهرستانی با وضعیت قرمز در گلستان نداریم و شهرهای علی آبادکتول و گمیشان در شرایط نارنجی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: سایر شهرستان‌های استان شامل گرگان، گنبدکاووس، آزادشهر، آق قلا، بندرگز، ترکمن، رامیان، کردکوی، کلاله، گالیکش، مراوه تپه و مینودشت در وضعیت زرد قرار دارند.

وی از مردم خواست برای جلوگیری از ابتلا به بیماری و عبور از پیک، همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و دوزهای یادآور واکسن کرونا را هم تزریق کنند.

کد خبر 5583798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha