پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۱۶ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸

اظهارات مقام لبنانی درباره بازگشت آوارگان سوریه به کشورشان

اظهارات مقام لبنانی درباره بازگشت آوارگان سوریه به کشورشان

یک مقام دولت لبنان گفت که این کشور به زودی نامه ای به سازمان ملل درباره بازگشت آوارگان سوری به کشورشان ارسال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رأی الیوم، «هکتور الحجار» وزیر امور اجتماعی در دولت پیشبرد امور لبنان، گفت که بیروت به زودی نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل درباره موضع لبنان در خصوص بازگشت آوارگان سوری به کشورشان ارسال خواهد کرد.

وی طی اظهاراتی پس از نشستی به ریاست «میشل عون» رئیس جمهور این کشور عنوان کرد: همچنین توافق شد نامه‌ای به کمیساریای امور پناهندگان برای مشخص کردن نقش آن بر اساس قانون لبنان و تعیین زمانی برای برگزاری نشستی با این کمیساریا جهت شفاف‌سازی نامه و پیگیری‌ سازوکار اجرای آن در لبنان، ارسال شود، علاوه بر آن تصمیمی درباره اجرای مطالعات جدید در خصوص تأثیر آوارگان سوری بر سطح اقتصادی، مالی، اجتماعی، زیست‌ محیطی، بهداشتی و امنیتی اتخاذ شود.

در این نشست همچنین پرونده آوارگان سوری به ویژه پیگیری اجرای تصمیمات اتخاذ شده در نشست‌های قبلی در کاخ بعبدا و نشست‌های کمیته وزارتی که مسئول پیگیری این پرونده بود، بررسی شد.

تعداد آوارگان سوری در لبنان حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر هستند و بیروت خواهان بازگشت امن و آبرومندانه آنها به کشورشان است. پیش از این نیز بارها مقامات لبنانی خواستار بازگشت آوارگان سوری به کشورشان شده اند.

گفتنی است، پیش از این هم عصام شرف الدین وزیر مهاجرت لبنان در دیدار با میشل عون رئیس جمهوری لبنان گفته بود: ما کاملاً مخالف این هستیم که آوارگان سوری پس از اینکه جنگ پایان یافته و سوریه امن شده است، به کشورشان بازنگردند. دولت سوریه در خصوص موضوع آوارگان دست یاری خود را به سوی ما دراز کرده است.

کد خبر 5584539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha