به گزارش خبرنگار مهر، اصغر کشتکار بعد از ظهر پنجشنبه در آئین معارفه رئیس جدید دانشگاه جامع علمی - کاربردی اردبیل اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به دنبال جنگ تحمیلی با هدف سازندگی کشور و تربیت نیروهای تکنسین، متخصص و مهندسین، رشتههای مختلف کاربردی در دانشگاه جامع علمی - کاربردی راهاندازی شد.
وی تصریح کرد: با مصوبه شورای انقلاب فرهنگی این دانشگاه فعالیت خود را از اواخر دهه ۷۰ شروع کرد و در استان اردبیل نیز از دهه ۸۰ شاهد فعالیت دانشگاه جامع علمی - کاربردی بودیم.
قائم مقام دانشگاه جامع علمی – کاربردی رویکرد اصلی این دانشگاه را تربیت و تحویل نیروهای کارآفرین و اشتغالآفرین در حوزههای صنعتی، کشاورزی، گردشگری، خدمات و… اعلام کرد و گفت: ما با همراهی بخش خصوصی و دولتی و تقبل هزینه از سوی آنها در رشتههای مختلف، دانشگاه جامع علمی - کاربردی را گسترش دادیم به گونهای که با کمترین هزینه سعی کردیم تا به توسعه رشتههای متنوع و دانشگاههای زیرمجموعه وزارت نیرو، جهاد، نفت و سازمانها و نهادهای مختلف کمک کنیم.
کشتکار افزود: در جذب مدرسین نیز در ۲ حوزه آموزشی و خبره تجربی اقداماتی آغاز شد به طوری که در بخش خبره تجربی ما با تکیه بر مهارت و توانمندیهای هنری جذب نیرو را با ارزیابی هیئت ممیزی و صدور مجوزهای لازم انجام دادیم به گونهای که هم اکنون سه هزار مدرس به صورت خبره و تجربی در این دانشگاه تدریس میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این مدرسین افراد معروف و سرشناس در گروههای مختلف درسی و تحصیلی هستند که سعی میشود از توان و ظرفیت آنها در کنار نیروهای آموزشی و مدرسین فعال که در مجموع ۳۱ هزار نفر را شامل میشود، استفاده کنیم.
کشتکار اضافه کرد: در شهرها و مراکز استانها با هدف تربیت نیرو در حوزههای مختلف به ویژه شهرداریها مجوزهای لازم صادر و با ایجاد فضاهای مناسب آموزش نیروی انسانی را شاهد هستیم.
وی بیان کرد: در بهمن ماه سال گذشته تا پنج برابر جذب دانشجو را شاهد بودیم و در سال تحصیلی جدید نیز افزایش ۲۳ درصدی را در جذب دانشجویان برای دانشگاههای جامع علمی - کاربردی شاهد هستیم.
کشتکار در ادامه سخنان خود اظهار کرد: این دانشگاه در رشتههای شغلمحور و مهارتآفرین سعی کرده تا در خدمت دانشجویان باشد و حتی برخی از رشتهها و مجموعههای دانشگاهی که در دهه ۹۰ تعطیل شده بود، در حال احیا و پیوستن به مجموعه دانشگاه جامع علمی - کاربردی است.
وی تصریح کرد: ما در کشور نیازمند تربیت و تحویل نیروی انسانی کارآمد و متخصص هستیم و در این زمینه تلاشها و برنامهریزیها به شکل منسجم در حال انجام است.
قائم مقام دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت: برای مسئولان استان اردبیل قول دادیم که به رغم ممنوعیت راهاندازی مراکز جدید ۲ تا سه مجوز جدید با پذیرش دانشجو در رشتههای کارآفرینی و اشتغالآفرینی را صادر کنیم تا استان اردبیل با راهاندازی ۵۵ رشته جدید بتواند فعالیتهای مثبتی را در این راستا انجام دهد.
نظر شما