به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محسن خالقیان در نشست تخصصی «مسئولیت اجتماعی، آگاهی بخشی و پیشگیری از خودکشی» خاطرنشان کرد: این چنین نشستهایی در دانشگاه نشان از حساسیت ویژه و توجه به این مقوله است تا راهکارو حمایتهای لازم از دانشجویان صورت پذیرد.
وی با اشاره به فشارهای روان به دانشجویان و خانوادههای آنان در دوران کرونا گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با شروع سال تحصیلی جدید برای پیشگیری از بحرانهای سلامت روان، راهکار و تدابیر لازم برای تمرین بیشتر در این زمینه لحاظ میکند.
خالقیان ادامه داد: براین اساس تمام تلاش بر این مسئله متمرکز است تا امکانات لازم برای دانشجویان به ویژه در زمینه خوابگاهها فراهم شود؛ با این وجود، مشکلات اقتصادی و اجتماعی در جامعه مزید علت است و باید هماهنگیهای بین بخشی و نظارتی در کنار یکدیگر صورت پذیرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: بحث نشاط و نبود امید به آینده دو مقوله مهمی است که باید در حوزه تحصیل کردگان و حتی اعضای هیئت علمی با محوریت تأمین معیشت مناسب آنها، توجه شود، زیرا بحث مهاجرت این گروه در حال حاضر، موردی است که نمیتوان آن را کتمان کرد.
وی به اهمیت ویژه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در مقوله ازدواج دانشجویی تاکید کرد و گفت: بحث ازدواجهای دانشجویی به طور جد پیگیری میشود، ولی باید همانطور که به امر ازدواج در کلام توجه میشود در عمل نیز حمایتهای لازم صورت پذیرد، به طور مثال هم اکنون این دانشگاه با وجود حدود ۹ تا ۱۰ هزار دانشجو، فقط یک خوابگاه متاهلی دارد.
خالقیان خاطرنشان کرد: سازمان و نهادهای مختلف در کشور باید در زمینه کاهش استرس در جامعه به خصوص قشر دانشجو و به طور ویژه برای دانشجویان متأهل، نقش خود را در افزایش این حمایتها ایفا کنند.
نظر شما