پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶

معاون استاندار گلستان:

عزاداری متمرکز هیئات شاخص گلستان در حرم رضوی برگزار می شود

عزاداری متمرکز هیئات شاخص گلستان در حرم رضوی برگزار می شود

گرگان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: سوم مهرماه روز رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن (ع)، مراسم متمرکز عزاداری هیات‌های شاخص گلستان در حرم رضوی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی مهاجر عصر دوشنبه در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی اظهارکرد: با هماهنگی‌های انجام شده برای اولین بار، در سوم مهرماه روز رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) مراسم متمرکز عزاداری هیات‌های شاخص استانی در حرم رضوی انجام خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نمایش وحدت در برنامه‌های مذهبی خصوصاً برنامه‌های برون استانی در برنامه ریزی ها مورد توجه دست‌اندرکاران باشد.

وی بیان کرد: از تاکیدات رهبر معظم انقلاب آن است که از ظرفیت ایمان مردم برای تولید عمل صالح استفاده کنیم که تبلور این بیانات در اربعین است و می‌توانیم از این فرصت برای بصیرت افزایی استفاده کنیم.

مهاجر ادامه داد: هر چقدر بتوانیم در زمینه بصیرت افزایی، استکبارستیزی، تبیین دین گام برداریم فرصت ظهور را نزدیک تر می‌کنیم و در این راستا باید تمام ظرفیت‌ها را به کار بگیریم.

کد خبر 5588344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha