به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هماهنگی و تبادل نظر طرح «شاخه شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) و محور رنجبر» با حضور حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی، شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک و شرفی شهردار منطقه ۱۰ در سالن کنفرانس معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.
حسین نظری در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت اجرای این پروژه جهت تسهیل مشکلات ترافیکی منطقه ۱۰ گفت: با توجه به اینکه طرح شاخه شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) از سالها پیش طراحی شده و برخی از املاک این محدوده تملک شده است، تعیین تکلیف این پروژه ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه این طرح از بُعد حمل و نقل، اجتماعی و فرهنگی بررسی شده است، افزود: مالکین بخش زیادی از املاک تملک شده با تعیین تکلیف این پروژه میتوانند املاک خود که به طور عمده از بافت فرسوده هستند را نوسازی و بهسازی کنند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ادامه داد: همچنین بخشی از املاکی که شهرداری تملک کرده است و هم اکنون در طرح قرار نمیگیرد با عنوان خدمات عمومی جهت رفاه حال شهروندان در اختیار آنها قرار میگیرد.
نظری تاکید کرد: با توجه به فواید محلی این طرح تلاش میشود با آرام سازی امکان عبور پیاده فراهم شده و دسترسیهای محلی مردم این منطقه قطع نشود. در واقع عدم انفکاک و فاصله با این طرح و آرام سازی تأمین میشود.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در جمع بندی بررسی سناریوهای پیشنهادی در این نشست گفت: در این طرح تعریض تقریبی با پیش بینی ۳۰ متر در دستور کار قرار میگیرد.
در این سناریو خیابان جمع و پخش کننده، حداقل مداخلات، عرض متناسب با بافت قبل از خیابان کمیل و عرض یکسان بعد از کمیل تا انتهای مسیر در نظر گرفته شده است.
طرح اجرایی بزرگراه یادگار امام (ره) با طولی معادل ۱۶.۲ کیلومتر از خیابان سئول در شمال تهران آغاز و به بزرگراه نواب صفوی در غرب تهران ختم میشود. این بزرگراه در مسیر خود از محلههای اوین، سعادت آباد، فرحزاد، شهرک غرب، شهرک ژاندارمری، آریاشهر، خیابان ستارخان، طرشت، خیابان زنجان شمالی و جنوبی، خیابان آزادی، هاشمی، دامپزشکی و طوس عبور میکند و با بزرگراههایی چون بزرگراه چمران، بزرگراه نیایش، بزرگراه همت، بزرگراه آیت الله حکیم، بزرگراه جلال آل احمد، بزرگراه شیخ فضل اله نوری و خیابان آزادی تقاطع دارد.
با اجرای این طرح احیای بستر محور با توجه به میراث طبیعی، چگونگی مواجهه با آبهای زیر زمینی، امکان پذیری استقرار بلوار در راستای محور، بارپذیری پهنه بر اساس آلترناتیوهای ترافیکی و امکان تأمین خدمات مورد نیاز منطقه، کاهش هزینههای اقتصادی اجرای محور به همراه افزودن فعالیتهای ارزش افزا و برخورداری از حقوق مطلوب شهروندی برای اسکان و استقرار جمعیت و فعالیت محقق میشود.
نظر شما