به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، بابک افقهی گفت: به دنبال ابلاغ سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه، توسط مقام معظم رهبری، رئیسجمهور محترم دستور آغاز رسمی تدوین برنامه هفتم توسعه در دولت سیزدهم توسط سازمان برنامه و بودجه کشور را صادر کردند.
وی افزود: البته تمهید مقدمات و جلسات متعدد مطالعات تدوین برنامه هفتم توسعه در سال گذشته و به دستور دکتر میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه با محوریت دو بازوی پژوهشی سازمان یعنی مرکز آیندهنگری و مؤسسه عالی پژوهش و برنامهریزی آغاز شده بود.
سرپرست معاونت امور مجلس، حقوقی و توسعه منطقهای سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: از جمله اقدامات مهم دیگر برگزاری جلسات متعدد نخبگی با حضور کارشناسان اساتید دانشگاهی در حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بررسی مدلهای متعدد و انتخاب بهترین مدل مناسب برای تمرکززدایی در برنامه توسعه و افزایش اختیارات به استانها برای تبلور ظرفیتهای فراوان آنها برای تحقق بیشتر پیشرفت در کشور بود.
وی ادامه داد: تمرکززدایی و توجه به توسعه استانها یکی از رویکرد مهم تدوین برنامه هفتم توسعه در دولت سیزدهم و بر اساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری خواهد بود که مبتنی بر آمایش سرزمین، تجهیز منابع لازم از طریق ایجاد صندوقهای استانی و افزایش قدرت تصمیمگیری در استانهاست.
افقهی یادآور شد: پیشبینی میشود تا پایان فروردینماه سال آینده نسخه اولیه برنامه به هیئت محترم وزیران تقدیم شود و پس از آن روند بررسی و تصویب برنامه هفتم در دولت و مجلس آغاز شود.
این مقام مسئول در سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: بنا بر تأکید رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای استفاده از همه ظرفیتهای کارشناسی و نخبگی در تدوین برنامه هفتم توسعه، این سازمان آماده پذیرش پیشنهادها، نظرات و استفاده از ظرفیتهای ارزنده دانشگاهها و قطبهای علمی و گروههای کاری اتاقهای بازرگانی، تعاون و فعالان اقتصادی سراسر کشور بهصورت سازماندهی شده و کارآمد است.
نظر شما