پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰

مدیرکل راهداری البرز خبر داد؛

ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال

ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال

کرج- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال حدفاصل شهرستانک تا نساء و محدوده‌های سه راهی دیزین و آزادراه تهران - شمال سنگین است.

علی زندی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای استان البرز اظهار کرد: ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال حدفاصل شهرستانک تا نساء و محدوده‌های سه راهی دیزین، پل زنگوله و سیاه بیشه و در مسیر شمال به جنوب محدوده‌های میانک، مجلار، مکارود، انارک، ولی آباد، سیاه بیشه، پیچ سرهنگ و گچسر سنگین است.

وی با اشاره به ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل شهرک جهان نما تا پل کلاک و محدوده‌های پل فردیس و مهرویلا بیان کرد: ترافیک در آزادراه قزوین - کرج محدوده‌های پل مهرشهر و پل فردیس سنگین است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال مسیر جنوب به شمال محدوده شهرستانک تا انتهای مسیر متذکر شد: دیگر محورهای استان فاقد مداخلات جوی هستند.

کد خبر 5589283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • برخان IR ۱۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
      0 0
      راهداری عامل ترافیک شده بود