پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری خواستار شد؛

دسترسی به خدمات بهداشت و درمان در چهار محال و بختیاری تسهیل شود

دسترسی به خدمات بهداشت و درمان در چهار محال و بختیاری تسهیل شود

شهرکرد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: زمینه‌های تسهیل در دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حسین‌میرزایی روز چهارشنبه در بازدید از دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد به‌منظور ارزیابی آمادگی مراکز آموزش عالی چهارمحال و بختیاری برای سال تحصیلی جدید بیان کرد: ارتقای کمی و کیفی دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی باعث افزایش رضایت‌مندی عمومی می‌شود.

وی سلامت جامعه را از شاخصه‌های مهم و اصلی در توسعه دانست و افزود: رعایت عدالت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری ضروری است.

حسین‌میرزایی از تلاش‌های بی‌وقفه کادر بهداشت و درمان به‌ویژه در دوران شیوع ویروس کرونا قدردانی و تصریح کرد: فعالان این عرصه در خط مقدم سلامت هستند که تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌منت دارند.

وی حوزه فعالیت دانشگاه علوم‌پزشکی را بسیار گسترده دانست و یادآور شد: امور مختلف مرتبط با بخش بهداشت و درمان با اولویت بررسی و اجرایی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری برنامه‌ریزی برای پیشگیری از ابتلای افراد به بیماری‌های غیرواگیر را ضروری اعلام و تأکید کرد: ترویج سبک زندگی سالم در این مسئله تأثیرگذار است.

وی افزود: در دوران قطعی اخیر آب شهرکرد، مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تلاش‌های شبانه‌روزی برای سلامت مردم و جلوگیری از شیوع بیماری‌ها انجام داد.

حسین‌میرزایی به نزدیکی فصل بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس اشاره و تصریح کرد: تمامی امکانات برای رفاه دانشجویان فراهم، امور مختلف دانشگاه به‌طور دقیق رصد و نقص‌های احتمالی در خوابگاه‌های دانشجویی رفع شود.

وی با اشاره به فعالیت کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی گفت: نظارت جدی بر فعالیت این کانون‌ها و تشکل‌ها انجام و از تشکل‌های انقلابی حمایت ویژه شود.

کد خبر 5589808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha