پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷

پنجره مهر؛

ادامه خدمات رسانی به زائران اربعین در مرز شلمچه

ادامه خدمات رسانی به زائران اربعین در مرز شلمچه

یاسوج_ معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خدمات رسانی به زائران در مرز شلمچه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم مؤمنی شاد ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: خدمات پذیرایی، اسکان و فرهنگی اوقاف و امور خیریه توسط موکب «شهدای مدافع حرم» در مرز شلمچه همچنان در حال انجام است.

وی ابراز داشت: خدمات پذیرایی، اسکان و فرهنگی اوقاف و امور خیریه در موکب شهدای مدافع حرم در مرز شلمچه به صورت مشترک توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد و اوقاف و امور خیریه استان بوشهر برپا شده و ارائه خدمات به زائران تا بعد از اربعین حسینی ادامه دارد.

مؤمنی شاد گفت: روزانه اسکان زائران در دو مکان اختصاصی «خواهران و برادران» با امکانات کامل صورت می‌پذیرد و خدمات پذیرایی در قالب توزیع «صبحانه، ناهار و شام» و توزیع آب معدنی و شربت به صورت روزانه را داریم.

وی افزود: خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در هرجا که باشند، دارای ارزش و ثواب است.

کد خبر 5590568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha