به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین حسینی در خطبههای نماز جمعه این هفته پردیس با اشاره به اینکه مهمترین دغدغه کلان رهبر انقلاب اسلامی، حرکت به سمت ساخت تمدن نوین اسلامی است اظهار داشت: این تمدن تمدنی است که بر پایه «الگوی پیشرفت» بومی اسلامی و ایرانی قابل بنا نهادن است.
حسینی با بیان اینکه اربعین، تحقیر دشمنان کینه توز است گفت: همایش بزرگ اربعین حسینی چشمان مردم دنیا را به خود جلب کرده است و دوست با چه عشقی اربعین را مینگرد و دشمن نیز با تحیر و تحقیر شده به اربعین نگاه میکند و زحمات به نابودی کشاندن دین را به باد رفته میبیند بنا بر این باید قدر این نعمت بزرگ را دانست و از آن استفاده کرد و به قدرت خون اباعبدالله الحسین (ع) پی برد و دست از عاشورا برنداشت.
وی افزود: این اربعین یک طراحی الهی است تا این هیأت جهانی امام حسین (ع) شکل بگیرد و مردمانی از تمام دنیا و از ملیتهای مختلف در این هیأت جهانی جمع بشوند و تربیت بشوند و آماده ظهور، و در نتیجه فرج امام زمان (ع) را از خداوند طلب کنند، اربعین اتصال دهندهی ظرفیتهای بیشمار ملتهای اسلامی از غرب آسیا تا شمال آفریقاست و زمینهساز تحقق نهایی امت اسلامی است لذا شیعیان از اقصی نقاط عالم در این اجتماع شرکت میکنند.
حسینی گفت: دشمنان خیلی تلاش کردند تا با اختلاف افکنی بین دو ملت به اهداف شوم خود برسند اما با بصیرت دو ملت، دشمن ناکام ماند و الان به شدت عصبانی است. با همان عصبانیتی که مهمان نوازی ملت عراق در شما ایجاد کرده است بمیرید. و با همان بغضی که از دوستی و صفا و صمیمیت و بصیرت دو ملت ایران و عراق در شما ایجاد شده است بمیرید.
امام جمعه پردیس در خصوص پیادهروی اربعین در پردیس عنوان داشت: به همت ستاد برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی برای روز اربعین در شهرستان برنامهریزی شده است که اطلاعیههای آن نیز در اختیار شما مردم عزیز قرارگرفته است و شهرهای بومهن و پردیس و بخش جاجرود به صورت متمرکز برنامه راهپیمایی اربعین را برگزار میکنند و در انتها در امامزاده سلطان مطهر بن امام صادق (ع) گرد هم آمده و عزاداری میکنند و در طول مسیر که از میدان امام خمینی (ره) پردیس آغاز و تا امامزاده سلطان مطهر (ع) میباشد حدود ۲۰ موکب آن هم موکبهای پذیرایی و فرهنگی و… توسط مساجد و هیأتها با همکاری شهرداریهای محترم ایجاد شده است.
خطیب نماز جمعه پردیس بیان داشت: ۵۰ روز عزاداری و سوگواری و برگزاری مراسم وعظ و روضه برای سیدالشهدا که همه آنها در راستای جهاد تبیین بود که انشاءالله آثار و برکات خاص خود را برای نشر فرهنگ اسلام و قرآن، خواهد گذاشت، همانطور که بعد از شهادت مظلومانه حضرت سیدالشهدا (ع) سوگواری برای آنحضرت بهعنوان بهترین زمینه و محیط برای نشر فرهنگ اسلام ناب و تبیین معارف قرآن، سیره مستعمره ائمه اطهار (ع) شد.
وی گفت: دفاع مقدس یکی از درخشانترین و مهمترین بخشهای تاریخ انقلاب اسلامی، و نماد همیشگی حماسه پرشکوه مقاومت ملت بزرگ ایران است و این رویداد ماندگار و جاویدان، با وجود خسارات آن، مشحون از درس ایستادگی، مقاومت، ایثار، عزت و استقلال است و تجربیات گرانبهایی در حوزههای مختلف برای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران بر جای نهاده، و الگویی برای ایستادگیِ درسآموز مبارزات ملتهای آزاده علیه استکبار جهانی به شمار میرود، جنگ هشت ساله از بزرگترین افتخارات ملت ایران و تجلیگاه ایستادگی و فداکاری عمومی بینظیر مردم در همه ادوار تاریخ کشور است، بهگونهای که چراغی راهنما برای آیندههای نزدیک و دورِ مدیریت راهبردی و کلان کشور تلقی میشود.
نظر شما