به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، فریبرز راشدی اظهار داشت: مدیریت این عملیات بزرگ در سیستان و بلوچستان از اردیبهشت ماه سالجاری با تدوین برنامه پاسخ اربعین کلید خورد و در شامگاه جمعه بیست و پنجم شهریور ماه با خروج آخرین کاروان از زائرین پایان یافت.
وی بیان کرد: تجمعات بزرگ از جمله اربعین بحران ساز نیست بلکه فرصتی است که با مدیریت و برنامه ریزی مناسب میتوان از آن به عنوان یک آزمون عملی برای کسب آمادگی برای پاسخ به رویدادهای بزرگتر یاد کرد.
دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان گفت: مدیریت اربعین حسینی امسال جز با هماهنگی مناسب درون بخشی و برون بخشی و جلب مشارکت سازمانهای همکار امکان پذیر نبود.
وی افزود: بمنظور جلوگیری از موازی کاری و مدیریت مناسب منابع، ارائه تمامی خدمات بهداشتی و درمانی توسط سازمانهای همکار از جمله بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی، بهداری سپاه، بهداری نیروی انتظامی، بهداری ارتش جمهوری اسلامی ایران بصورت تجمیعی و یکپارچه تحت عنوان مقر سلامت و زیر نظر کمیته بهداشت و درمان انجام شد.
راشدی اظهار داشت: در طول عملیات چهار بیمارستان جهت پذیرش مصدومان احتمالی در حالت آماده باش کامل بودند، تعداد ۹ آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در مبادی ورودی زائران مستقر و ۱ بالگرد به صورت آماده باش پیش بینی شده بود.
وی گفت: تنها در بخش عملیاتی بیشاز ۲۰۰ نفر از مراقبان سلامت، فوریتهای پزشکی، پزشک، پرستار، بهیار و نیروهای خدماتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حضور داشتند.
دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان افزود: با وجود پایان عملیات، طبق وظیفه بخش عملیات بهداشت دانشگاه طبق روال قبلی در بازگشت زائران نیز تیمهای بهداشتی مستقر در مرز اقدامات کنترلی بمنظور شناسایی موارد بیمار احتمالی را انجام خواهند داد.
نظر شما