پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری:

ابتلای ۳ بیمار به وبا در چهارمحال و بختیاری ثبت شد

ابتلای ۳ بیمار به وبا در چهارمحال و بختیاری ثبت شد

شهرکرد- رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون ابتلای ۳ بیمار به وبا در استان ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی احمدی بیان کرد: این افراد به‌تازگی سفر خارج از کشور داشته و از استان‌های غربی عبور کرده‌اند.

وی وبا را از بیماری میکروبی و اسهالی دانست و افزود: توصیه می‌شود مردم راه‌های پیشگیری و انتقال این بیماری را بشناسند و برای پیشگیری از ابتلاء به وبا، بهداشت فردی و مواد غذایی را رعایت کنند.

احمدی مهم‌ترین راه انتقال بیماری وبا را از طریق مدفوعی _ دهانی، آلوده شدن دست‌ها یا مواد غذایی و انتقال از طریق دهان اعلام و تصریح کرد: شُستن دست‌ها با آب و صابون بعد از دستشویی، قبل از غذا خوردن پس از تماس با سطوح آلوده و خودداری از نزدیک شدن به مبتلایان به اسهال و استفراغ جزو مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از ابتلاء به این بیماری است.

وی یادآور شد: البته اکنون انتقال محلی وبا در چهارمحال و بختیاری گزارش نشده است و ابتلای این ۳ نفر ارتباطی با آب استان ندارد.

احمدی تأکید کرد: مردم از قبل بهداشت فردی و مواد غذایی و همچنین ضدعفونی و شست‌وشوی صحیح سبزیجات و میوه‌جات را به‌طور جدی مورد توجه قرار دهند.

کد خبر 5594491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha