۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

واکسیناسیون ستون اصلی سلامت است

واکسیناسیون ستون اصلی سلامت است

دبیر علمی همایش جامع کودکان، نوزادان و سلامت مادر، گفت: ستون اصلی سلامت، واکسیناسیون است و در بحران‌ها باید از اظهار نظرهای غیرعلمی پرهیز نمود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین سلطان زاده، در اولین همایش جامع کودکان، نوزادان و سلامت مادر که توسط نظام پزشکی تهران بزرگ در بیمارستان میلاد تهران برگزار می‌شود، با اشاره به اینکه ثروت کشور مس و طلا و نفت نیست، اظهار کرد: ثروت کشور جامعه پزشکی و همکاران رشته کودکان و نوزادان هستند که تمام تلاش خود را برای حفظ و ارتقای سلامت کودکان به کار گرفته اند.

وی با بیان اینکه نظام پزشکی تهران بزرگ توجه ویژه ای به حوزه آموزش و پژوهش همکاران رشته‌های مختلف پزشکی دارد، بیان کرد: آموزش همکاران و به روز نمودن اطلاعات آنان گام مهمی در جهت ارتقای سطح سلامت افراد جامعه است که نظام پزشکی تهران بزرگ با تشکیل ۴۰ اتاق فکر و بهره گیری از نظرات متخصصان هر رشته گام مثبتی در راستای آموزش جامعه پزشکی برداشته است.

سلطان زاده با اشاره به اینکه در دوران شیوع کرونا روزهای تلخی را به واسطه از دست دادن همکاران و بیماران سپری نموده ایم، افزود: ستون اصلی سلامت واکسیناسیون است و در بحران‌ها باید از اظهار نظرهای غیرعلمی پرهیز نمود تا با بهره گیری از علم و دانش انسانی بهترین راه حل را برای پیشگیری و مقابله با شرایط به وجود آمده انتخاب کنیم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که میزان مرگ و میر کودکان و نوزادان نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته است، ادامه داد: در گذشته میزان مرگ و میر کودکان و نوزادان ۳۵ نفر در هزار تولد بود اما اکنون به ۹ در هزار تولد زنده رسیده است که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی است.

سلطان زاده تصریح کرد: اقداماتی که در حیطه ارتقای سلامت کودکان و نوزادان انجام می‌شود ما را به ۴ مرگ در هزار تولد زنده نزدیک می‌کند که حاصل تلاش همکاران است و با استاندارد جهانی فاصله چندانی نداریم.

وی در ادامه پزشکان جوان را مخاطب خود قرار داد و گفت: تا عشق در کار نباشد نمی‌توان فعالیت کرد لذا باید با حوصله و صبر به کار طبابت پرداخت و برای حفظ سلامت مادر، جنین و نوزاد که سه قشر آسیب پذیر هستند همکاری همه گروه‌های پزشکی لازم است.

در ادامه سید امیر پاشا طبائیان معاون آموزشی نظام پزشکی تهران بزرگ نیز رویکرد جدید این معاونت را ارتقا و اعتلای دانش علمی و برگزاری همایش‌ها و کنگره‌های مختلف در همه زمینه‌های علم پزشکی عنوان کرد و گفت: خیلی از مباحث بین رشته‌ای با برگزاری این همایش‌ها حل و فصل می‌شود و تشکیل اتاق‌های فکر در نظام پزشکی تهران بزرگ گامی در این راستا است.

وی افزود: برگزاری همایش‌های مشترک سبب ایجاد روابط بین رشته‌ای خوب و ارتباطات علمی می‌شود که در این همایش سعی نمودیم با بهره گیری از اساتید مجرب نسبت به ارائه آخرین دستاوردهای علمی به گروه‌های هدف گام برداریم. این همایش دارای حداکثر ۲۰ امتیاز بازآموزی بوده و بر اساس نیازهای مطرح شده از سوی اساتید هر رشته در اتاق‌های فکر برنامه ریزی شده است.

در این مراسم از پیشکسوتان رشته کودکان و زنان و زایمان با حضور مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی و قائم مقام نظام پزشکی تهران بزرگ تقدیر و تشکر به عمل آمد.

کد خبر 5594993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha